reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja brałam 2 tab dziennie oeparolu, szybko zauważyłam poprawę, było go znacznie więcej, ale od wrogości mnie nie uchronił. A dziewczynki które encorton biorą nie macie problemu z zatrzymaniem wody w organizmie? U mnie tak źle nigdy nie było, a brałam już tyle różnych hormonów, sterydów. Zaczęłam się trochę masować, naturalna diureza, ale czy to pomoże...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A jaka dawke bierzesz encortonu?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ja brałam encorton i acard już przed iui, a po luttagen. Ale po tym ostatnim czuje się jak pijana. A ktoś w ogole wie w czym te leki pomagają? Mój lekarz powiedział, że pomagają w zagnieżdżeniu i tyle, ale ja wyczytałam gdzieś, że encorton to sterydy.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja brałam encorton i acard już przed iui, a po luttagen. Ale po tym ostatnim czuje się jak pijana. A ktoś w ogole wie w czym te leki pomagają? Mój lekarz powiedział, że pomagają w zagnieżdżeniu i tyle, ale ja wyczytałam gdzieś, że encorton to sterydy.

Encorton stosuje się przy wrogim śluzie, ponadto zabija bakterie, które potencjalnie mogą się pojawić, a mogą utrudnić zagniezdzenie na forach znalazłam dziewczyny z wrogim śluzem, które po 3 msc kuracji encortonem zachodziły naturalnie w ciąże, mnie cuda nie dotyczą a poza tym długo czekałam, mam 30 lat i serce które pęka na myśl o dzieciatku :(

Tylko, ze u nas nie ma wrogiego śluzu. Jedyny problem to kiepskie nasienie. Bakterie wytępione antybiotykami. No ale lekarz chyba mądrzejszy ode mnie, więc posłusznie będę bo stosować jeśli powie : -)

Tylko, ze u nas nie ma wrogiego śluzu. Jedyny problem to kiepskie nasienie. Bakterie wytępione antybiotykami. No ale lekarz chyba mądrzejszy ode mnie, więc posłusznie będę bo stosować jeśli powie : -)

Jak byłam ostatnio na badaniach okresowych z pracy, musiałam wypisać leki które biorę, lekarz na encorton, powiedział że to silny steryd i dobrze stawia na nogi, kobiety biorą go w ciąży zagrożonej

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

02 - Evelevel - powtórka beta hcg
02 - adunnia90 - wizyta w klinice

03 – angelawwa – wizyta w spr. leków
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 - Emilianka6966 - test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

02 - Evelevel - powtórka beta hcg
02 - adunnia90 - wizyta w klinice

03 – angelawwa – wizyta w spr. leków
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI