reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Joaszka moim zdaniem po prawej pozytyw :)
@StorAnia pogadaj z Nim, pewnie zrozumie, że musisz chwilę odsapnąć ;*
@arrow92 ja też dzisiaj myślałam o Tobie! Uda Ci się ;* wczoraj też myślałam, że może faktycznie miałaś mikroporonienie a testy wykryly reszte bety, na 2 dzien już spadła bardziej...

reklama
Ten po lewej jest wyrazniejszy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotki:pozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Joaszka moim zdaniem po prawej pozytyw :)
@StorAnia pogadaj z Nim, pewnie zrozumie, że musisz chwilę odsapnąć ;*
@arrow92 ja też dzisiaj myślałam o Tobie! Uda Ci się ;* wczoraj też myślałam, że może faktycznie miałaś mikroporonienie a testy wykryly reszte bety, na 2 dzien już spadła bardziej...
Porozmawiam z nim we wtorek. Udało mi się przełożyć wizytę u gina ze środy na wtorek. Zobaczymy co mi powie. Strasznie się boję, że potwierdzi to co wymyśliłam... że muszę odpuścić. Szukam nadziei, jakiegoś punktu zaczepienia... Oszukuję sama sobie. Stawiam domki z kart, a potem je rozwalam. Cholera! Przecież nie da się budować na piasku. A mój organizm się rozsypuje i mówi "NIE". Czemu tak trudno podjąć tą decyzję???

Ha. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotki:pozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?

Ja stawiam, że ten po prawej ;)

Czesc kobiety, czy to mozliwe, ze przy bolu po lewej stronie, owulacja mogla byc po prawej? Z lewej nie mam jajowodu (o czym zreszta wspominalam kilkukrotnie), kochalismy sie w dni plodne, po owulacji pilam kawe, alkohol, kwas foliowy tez odstawilam. Wiedzialam, ze z tego cyklu nic nie bedzie. Chyba zrobilam glupote. Pare dni po owulacji mocz mialam zabarwiony na czerwono-brunatno. Bylo to jednorazowe. Myslalam, ze to z nerwow, bo mam ostatnio mnostwo pracy. Jajniki pobolewaja mnie raz na jakis czas, delikatnie. Okres mam miec za kilka dni. Ostatnim razem wkrecalam sobie mase objawow, a teraz nic szczegolnego nie zauwazylam. Mam wyrzuty sumienia o ten alkohol, kawe i brak witamin - w razie gdyby jednak mialo sie udac...
Jak miało się udać to się udało. I nie będzie miała znaczenia kawa i alko. A kwas foliwy czemu odstawiłaś? Ten trzeba łykać min.3 mce przed poczęciem więc...
No ten kolor moczu nie fajnie.zrób może posiew?

reklama
Ja też 2013 - lipiec :) czyli dobrze mi się wydawało. Świat jest mały :D Ja też nie pamiętam Twojego nicku, skojarzyłam zdjęcie ;)
Masz fotograficzna pamięć w takim razie :) :) musze spróbować odtworzyć moja historie na tym forum :) i to fakt, świat jest mały, a Kraków to już zupełnie malutki :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry