reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Zasadnicze pytanie mam- czy w cyklu bezowulacyjnym, w ktorym jak mniemam jest juz kilka „podejsc” okres przychodzi normalnie, czy trzeba czekac az organizmowi uda sie w koncu i dopiero, czyli moze byc np 20 dni opoznienia itp?

reklama
Zasadnicze pytanie mam- czy w cyklu bezowulacyjnym, w ktorym jak mniemam jest juz kilka „podejsc” okres przychodzi normalnie, czy trzeba czekac az organizmowi uda sie w koncu i dopiero, czyli moze byc np 20 dni opoznienia itp?
Spozni się ale przyjdzie w tylko sobie znanym terminie. Jak to trwa strasznie długo dobrze pójść do gina na wywołanie @.

U mnie bezowulacyjne byly krótsze, około 26-28 dni, wiec w sumie nie ma reguły 😊 a który to u Ciebie dc? Może owulka będzie tylko trochę później?

Ja dzisiaj jestem mentalnie jak ten gołąb 🤯
Pms na pełnej, wszyscy mnie od rana 🤬 , okres Niagara 🫣
1000012879.jpg

Dobrze, ze u nas normalny komin, przynajmniej mikolaj bedzie mial sie gdzie zaklinowac, przeczysci od razu caly 😂
U mnie ma nawet dwa do wyboru (jeden wentylacyjny) ale w nowym domu rekuperacja i pompa ciepła też - czyli będzie się musiał rurkami przecisnąć bo zrezygnowaliśmy z kominka 😆

Wstawać śpiochy! Dziś MIKOŁAJKI, trzeba powoli domek ubierać!!!! Prezenty kupić, zapakować, schować. Okna wyszorować bo święta już tuż tuż! Od dziś można już słuchać piosenek swiatecznych🎄🎄🎄🎄

reklama
Do góry