reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy masz zamiar w pracy powiedzieć o ciąży i do kiedy chcesz pracować?

relgx1hpw702se3x.png
Zobaczę co mi lekarz za tydzień powie na wizycie. Wtedy to już będzie 7tc mam urlop i jak wrócę to będzie 8. Chciałabym powiedzieć w miarę szybko żeby mogli kogoś znaleźć na moje miejsce, ale też chciałabym być pewna że dzieciaczkowi nic nie grozi tak jak to ma miesce w tych początkowych tygodniach. Ostatnio było kilka niemilych sytuacji i stwierdzilam, ze i tak mi nikt nie podziekuje za to, ze tu siedze. Jak kiedys dziewczyna zaszla u nas w ciaze to managerka wyzywala na nia, ze to ukartowala itd, nie mogła przeżyć jak można zająć w ciaze a nie liczyć się z pracą. Sama nie ma dzieci.

reklama
Oj kochana u mnie nic ciekawego. Dzisiaj 5dc i już praktycznie nie ma tego malpiszona, dzisiaj będą przytulanki, bo już stesknilismy się za sobą ;-) w tym cyklu testy psychologiczne przygotowane i kupię ten żel conceive, a jak się nie uda to może donga od następnego cyklu. Jutro zrobię tsh, może toksoplazmoze i testosteron.
O to fajnie :) może zelik poskutkuje. Trzymam bardzo mocno kciuki. Uda się zobaczysz. Trzeba wierzyć. Może też testy owy Ci pomogą i wtedy działać ze zwiększoną mocą. :) toxo nie rób. Tsh i testosteron będą ok :)

@StorAnia , super! to jest podejście! :D a co do ziółek, to pijesz te na 1 faze cyklu czy tez na 2? Bo te na drugą są podobno własnie na problemy z progesteronem, ale to Spark bardziej obeznana w klimacie, mi sie tak coś przewinęło :D
Kurde, kusicie tym Dongiem, az chyba zaraz skądś zamówie :D

@bertha , o dzieki ci dobra kobieto za ten przepis na chleb! Mnie sie nawet glutenowe, niby łatwiejsze pieczywo nie imało. a nie mówiąc o bezglucie:-D a ten wygląda cudnie!

@Spark , matko jedyna, az mnie zmroziło jak zobaczyłam pierwsze zdanie... :szok: ja z moim charakterem to bym im taką awanturę zrobiła ze hej! co za jazda jakas... Dawaj znać Mycha jak będą wyniki :*

@marc , szkoda ze sie nie udało :( u mnie chyba płodne, leje mi sie po girach normanlnie :D wychodziłoby na to, ze ta owu faktycznie mogła byc wczesniej a nie w 16 czy nawet 19 (??!!) dc, jak mi to ovia dzielnie sugeruje...

Szykuje sie jakies testowanie? :D

A i generalnie to cześć Misiaki :D
Tak, tak...Jak na huśtawce...
Raz walczę, raz się poddaję. Debil normalnie, debil...

Bulbasek bojowe? to bunt! Zawsze płynę pod prąd... Nie zawsze mi się to udaje... ;(
Kiedys moja córka dostała z koscioła ewangelickiego koszulkę z napisem "płyń pod prad, z pradem płyną same smieci" Super była :D

O to fajnie :) może zelik poskutkuje. Trzymam bardzo mocno kciuki. Uda się zobaczysz. Trzeba wierzyć. Może też testy owy Ci pomogą i wtedy działać ze zwiększoną mocą. :) toxo nie rób. Tsh i testosteron będą ok :)
A czemu tokso nie? Wtedy nie trzeba dodatkowych badań, czy tokso bylo przed ciążą czy w trakcie, czy się mylę?

Ja mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.

StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!
Kurcze może też skuszę się na tego donga.. tylko ja nie lubię pić ziółek! ble :p

@Spark czekam!!

Ja 2 miesiace temu mialam ponad 5.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobaczę co mi lekarz za tydzień powie na wizycie. Wtedy to już będzie 7tc mam urlop i jak wrócę to będzie 8. Chciałabym powiedzieć w miarę szybko żeby mogli kogoś znaleźć na moje miejsce, ale też chciałabym być pewna że dzieciaczkowi nic nie grozi tak jak to ma miesce w tych początkowych tygodniach. Ostatnio było kilka niemilych sytuacji i stwierdzilam, ze i tak mi nikt nie podziekuje za to, ze tu siedze. Jak kiedys dziewczyna zaszla u nas w ciaze to managerka wyzywala na nia, ze to ukartowala itd, nie mogła przeżyć jak można zająć w ciaze a nie liczyć się z pracą. Sama nie ma dzieci.
Masakra, co za myślenie...

relgx1hpw702se3x.png

Do góry