reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

@Jane Doe przytulam mocno, strasznie nieszczeliwy moment.. wroc do domu po pracy, kup po drodze czekolade i zaszyj sie pod koldra… ale nie znikaj na ten trudny czas! Wtedy podwojnie potrzebne jest wsparcie, a my dajemy go w conajmniej 10 normach! Wiecej nigdzie miec jie bedziesz :D zostan, pocieszymy, rozsmieszymy czasem jak sie uda, ale bedziemy obecne o!
Boję się że te czekoladę to wciągnę nosem, czuję się stara gruba i bezdzietna dzisiaj 🫣😭

reklama
Dopiero się zorientowałam że napisałam że będę do końca listopada dementorem, a to już grudzień jednak jest …

Boję się że te czekoladę to wciągnę nosem, czuję się stara gruba i bezdzietna dzisiaj 🫣😭

Bidulko nasza a może Ty potrzebujesz jakiś mocnych zastrzyków do tej stymulacji. U mnie też miesiącami na clo, aromku, lamettcie nie szło i teraz nie idzie a na zastrzykach Lh i fsh poszło od razu.

Bidulko nasza a może Ty potrzebujesz jakiś mocnych zastrzyków do tej stymulacji. U mnie też miesiącami na clo, aromku, lamettcie nie szło i teraz nie idzie a na zastrzykach Lh i fsh poszło od razu.
Ja sama nie wiem… lekarz ciągle mówi że według niego jest dobrze jest dobrze jest dobrze… no ale nie wychodzi…

Cześć :) dopiero was nadrabiam jestem na 53 stronie - zaszalałyście heh.
Ja wtorek i środa byłam całkowicie niedostępna grupa żołądkowa tragedia jeszcze dzisiaj jest mi niedobrze ale już bez wymiotów. Dziś zauważyłam ze w śluzie mam brązowe plamy krwi..

Jane Doe ja chyba dziś popłaczę z Tobą, dziś zupełnie nie wierzę, że uda się naturalnie, a tym samym nie uda się wcale, nawet jakbym przez chwilę pomyślała o IVF to mąż jest na nie
Mój też by nie chciał podchodzić do IVF - może, gdybyśmy nie mieli jednego dziecka to może byłoby inaczej. Jak poruszałam temat badania nasienia to też unikał tematu jak ognia -bo przecież 5 razy doszło do zapłodnienia 🙄
On czeka na łud szczęścia a ja na niewiadomo co. Niby podchodzę do tych starań na luzie po cp i operacji w sierpniu, nie jestem pod opieką kliniki czy lekarza od niepłodności - i pewnie niedługo dojdzie do mnie rezygnacja i tyle

Jane Doe ja chyba dziś popłaczę z Tobą, dziś zupełnie nie wierzę, że uda się naturalnie, a tym samym nie uda się wcale, nawet jakbym przez chwilę pomyślała o IVF to mąż jest na nie
Ja mam -1000 wiarę że się uda naturalnie. NIGDY nie widziałam pozytywnego testu. NIGDY nie byłam nawet w ciąży biochemicznej. Ani razu nie zdarzyło się nic żebym miała podstawy w to wierzyć. A twój mąż na inseminacje co sądzi? Ja już na to czekam naprawdę porzygam się jak znowu będę mieć rozpisane 4-5 stosunków w harmonogramie już mi się tak nie chce obrzydł mi seks tak że nie mogę.

reklama
Mój też by nie chciał podchodzić do IVF - może, gdybyśmy nie mieli jednego dziecka to może byłoby inaczej. Jak poruszałam temat badania nasienia to też unikał tematu jak ognia -bo przecież 5 razy doszło do zapłodnienia 🙄
On czeka na łud szczęścia a ja na niewiadomo co. Niby podchodzę do tych starań na luzie po cp i operacji w sierpniu, nie jestem pod opieką kliniki czy lekarza od niepłodności - i pewnie niedługo dojdzie do mnie rezygnacja i tyle
U nas też pewnie inaczej by na to patrzył, gdybyśmy nie mieli dzieci, a tak nawet nie ma szans. Poza tym mój wiek. Gdybym była z 5 lat młodsza. U Ciebie 5 razy doszło do zapłodnienia to jest bardzo duża szansa, że się uda.

Do góry