reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Jeju, a ja mam takiego nerwa, że nie wiem. Przed chwilą się tak na mojego chłopa darłam, aż się zapomniałam że jesteśmy na dworze i mnie chyba cała wieś słyszała 🤣🤣 a na koniec jeszcze się psu oberwało 😳🙄
Oj tam masz prawo. Masz moje rozgrzeszenie. Cała wieś jutro nie ma transferu a ty tak więc jak dla mnie możesz krzyczeć 😝

Oj tam masz prawo. Masz moje rozgrzeszenie. Cała wieś jutro nie ma transferu a ty tak więc jak dla mnie możesz krzyczeć 😝

Hahaha dzięki za rozgrzeszenie ❤️
Ale lepiej żeby cała wieś nie wiedziała, że mam transfer bo zostanę wyklęta 🤣🤣
I chłopa trochę szkoda, że tak oberwał za nic, ale się oczywiście nie przyznam, że mnie poniosło 🤭

A był kurier?

Edit: doczytałam, że w kulki leci
Był chwilę temu i bieluśko na teście także 🩸 się zaczyna
No teraz tak się przyjrzałam to jakiś chujocień ale szary także czekam na nowy cykl bo kreska byłaby wyraźniejsza napewno w

Załączniki

• 1000012649.jpg
    1000012649.jpg
    738,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 1000012651.jpg
    1000012651.jpg
    204,5 KB · Wyświetleń: 55
W Biedronce nowe smaki czekolady do picia Mokate, zaczaiłam się na pomarańczę z goździkami ale moja radość zniknęła na kasie gdy się okazało, że kod nie wchodzi.
Na pocieszenie mam o smaku pierniczkowym 😊❤️

ja mam dzisiaj dzień w biegu.. u kardiologa stabilnie ale czekają nas dalsze wykluczenia, już dzisiaj na głowę dostałam no ale nic ogarniemy, byle nie ma gorzej 😊
Mój mąż dzisiaj obchodzi Barbórkę, górnik więc cały czas albo kawa, ciasto albo obiad w restauracji 🤭 dzisiaj dietę trafił szlak 😅😅

@Dorka66 trzymam kciuki za jutro 🥹 niech okruszek się dobrze przyczepi 💪

@Jane Doe @Lady Strejser przykro mi 😥 kurczę nie tak miało być..

@Hermeneg Kochana no nadchodzi Twój czas 🥰 oby był szczęśliwy dla Ciebie 🤞

reklama
Do góry