Cześć dziewczyny. Jestem tutaj od wczoraj. Mogłabym wrzucić fotkę i zapytać o test z krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tu oceniamy testy zapisanych osób.Cześć dziewczyny. Jestem tutaj od wczoraj. Mogłabym wrzucić fotkę i zapytać o test z krwi?
Na ten moment to musisz naoliwić pejcz do sado maso bo kabel od żelazka mnie nie okiełznaAleż to był szalony dzień, widzę że na grupie też emocje sięgały sufituczytałam Was jak dobra książkę niestety rozwój i negatywny zwrot akcji mnie nie powaliły, ale do zakończenia daleko więc wiem, że na końcu będzie wysyp serduszek. A nowy rok to też dobry termin na wymarzone dwie kreseczki! Dziewczęta nie poddajemy się! Jeśli chodzi o zostawanie stara, gruba, bezdzietna .. (tak, o Tobie mówię ale nie będę Cię oznaczać) to pierd. Laczka, idę po kabel od żelazka^^
No ja właśnie przyszłam napisać że do ciebie dołączyłam. Rozpoczęło mi się plamienie. Mimo tego że brałam duphastonNo ja się narazie nie nakręcam bo plamienia we wczesnej - jeżeli to TO- ciąży świadczą o słabym progesteronie albo o biochem.
Poczekam do soboty czy te moje gile się rozkręcą. Mężowi narazie mówiłam tylko,że okres sobie ze mnie robi jaja - żeby go też nie martwić na zapas także czekam dalej
Mam w domu 1.5 op duphastonu 10mg jeszcze z cp z 23r (mają ważność do 27r chyba) więc jakby okazała się to ciąża a próg byłby słaby po przyroście bety w pon to bym się z ginem skontaktowała czy go brać czy po prostu biochem. Ale narazie się nie nakręcam bo kreska nie była nawet mikro różowa tylko testowa więc czekam spokojnie![]()
Niby stosuje sie do wszystkich zasad. Chodze spac o tej samej porze, zeby ilosc snu byla rowna, raz poszlam spac o godz pozniej, wiec nie biore pomiaru pod uwage. Wstaje o tej samej porze codziennie, nawet w weekend. Nie wstaje, termometr mam doslownie pod reka, mierze zaraz po otworzeniu oczu, w tym samym miejscu pomiar, no juz bardziej idealnie sie nie daDopiero co pisałam wczoraj, że udało mi się wszystko nadrobić (nie wysłałam tej wiadomości) a to znowu tyle stronAle jestem już na bieżąco.
@Kaalaa Ty tylko na podstawie tej temperatury twierdzisz, że owulacji nie było? Bo jeśli tak i były wszystkie inne objawy to ja bym się tym nie przejmowała, te termometry przecież nie są idealne. A tam też trzeba przestrzegać tych wszystkich zasad, żeby to dobrze zmierzyć.
Kochana, my tu tak potrafimy czarowac kabelkiem, ze…Na ten moment to musisz naoliwić pejcz do sado maso bo kabel od żelazka mnie nie okiełzna![]()