reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ależ to był szalony dzień, widzę że na grupie też emocje sięgały sufitu:) czytałam Was jak dobra książkę niestety rozwój i negatywny zwrot akcji mnie nie powaliły, ale do zakończenia daleko więc wiem, że na końcu będzie wysyp serduszek. A nowy rok to też dobry termin na wymarzone dwie kreseczki! Dziewczęta nie poddajemy się! Jeśli chodzi o zostawanie stara, gruba, bezdzietna .. (tak, o Tobie mówię ale nie będę Cię oznaczać) to pierd. Laczka, idę po kabel od żelazka^^

Ależ to był szalony dzień, widzę że na grupie też emocje sięgały sufitu:) czytałam Was jak dobra książkę niestety rozwój i negatywny zwrot akcji mnie nie powaliły, ale do zakończenia daleko więc wiem, że na końcu będzie wysyp serduszek. A nowy rok to też dobry termin na wymarzone dwie kreseczki! Dziewczęta nie poddajemy się! Jeśli chodzi o zostawanie stara, gruba, bezdzietna .. (tak, o Tobie mówię ale nie będę Cię oznaczać) to pierd. Laczka, idę po kabel od żelazka^^
Na ten moment to musisz naoliwić pejcz do sado maso bo kabel od żelazka mnie nie okiełzna 😩

No ja się narazie nie nakręcam bo plamienia we wczesnej - jeżeli to TO- ciąży świadczą o słabym progesteronie albo o biochem.
Poczekam do soboty czy te moje gile się rozkręcą. Mężowi narazie mówiłam tylko,że okres sobie ze mnie robi jaja - żeby go też nie martwić na zapas także czekam dalej 🤷🏼‍♀️
Mam w domu 1.5 op duphastonu 10mg jeszcze z cp z 23r (mają ważność do 27r chyba) więc jakby okazała się to ciąża a próg byłby słaby po przyroście bety w pon to bym się z ginem skontaktowała czy go brać czy po prostu biochem. Ale narazie się nie nakręcam bo kreska nie była nawet mikro różowa tylko testowa więc czekam spokojnie:)
No ja właśnie przyszłam napisać że do ciebie dołączyłam. Rozpoczęło mi się plamienie. Mimo tego że brałam duphaston 😶‍🌫️ ja już nic nie wiem ale może to lepiej

Coś takiego

whip-fire.gif

Dziś przeryczalam pół dnia potem mi to zobojętniało a na koniec dostałam plamienia więc już chyba dzisiaj pełen rollercoaster emocji przejechałam 🫡 energylandia to jest nic przy nieudanych staraniach

reklama
Dopiero co pisałam wczoraj, że udało mi się wszystko nadrobić (nie wysłałam tej wiadomości) a to znowu tyle stron 🤣 Ale jestem już na bieżąco.
@Kaalaa Ty tylko na podstawie tej temperatury twierdzisz, że owulacji nie było? Bo jeśli tak i były wszystkie inne objawy to ja bym się tym nie przejmowała, te termometry przecież nie są idealne. A tam też trzeba przestrzegać tych wszystkich zasad, żeby to dobrze zmierzyć.
Niby stosuje sie do wszystkich zasad. Chodze spac o tej samej porze, zeby ilosc snu byla rowna, raz poszlam spac o godz pozniej, wiec nie biore pomiaru pod uwage. Wstaje o tej samej porze codziennie, nawet w weekend. Nie wstaje, termometr mam doslownie pod reka, mierze zaraz po otworzeniu oczu, w tym samym miejscu pomiar, no juz bardziej idealnie sie nie da 😂
A dzisiaj znow sie zastanawiam, bo obudzilam sie odkryta, czulam, ze mi chlodno- pomiar 35.8 (🙄) ale mowie ok. Mierze po 5 min jak sie przykrylam zeby sie ogrzac bo to ma znaczenie - 36.0. Mowie walic to ide spac dalej. Budze sie po 50 min bo juz byla pora do wstawania- 36.4. Wiem ze godzine pozniej, ze ok 0.1 na godzine, ale ni w dupe to sie ma, wiem ze wynik byl zaburzony, bo obudzilam sie odkryta, ale wez tu analizuj cokolwiek… no nic… nie potestuje w terminie, bo nie wiem kiedy byla owu czy byla. Jesli nie przyjdzie @ w terminie wtedy chyba zastestuue po prostu, a jak nie to mam miesiac bez sikania… ale chyba koncze z pomiarem :D
Na ten moment to musisz naoliwić pejcz do sado maso bo kabel od żelazka mnie nie okiełzna 😩
Kochana, my tu tak potrafimy czarowac kabelkiem, ze… 😂 ale rozumiem, przytulam!

Do góry