RozumiemPotrzebuje troche przerwy, ona twierdzi, ze to nie przerwa, ale ja tam swoje wiem!nie mniej trzeba dac czas
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
RozumiemPotrzebuje troche przerwy, ona twierdzi, ze to nie przerwa, ale ja tam swoje wiem!nie mniej trzeba dac czas
![]()
Ja niby długo oficjalnie się nie staram, ale jak tak pomyśleć to właściwie bez zabezpieczania już długo, nie uważałam jakoś specjalnie i ciąży również nie maDziękuję eh człowiek wiedział a jednak się łudził.
Dziewczyny mówią, że do okresu jest nadzieja........Testy porażają biela jak stok narciarski w styczniu
Teraz jeszcze okres i załamanie nerwowe podczas którego na tydzień się zamknę w sypialni i mamy komplet tego bingo
Ja już czekam jak na szpilkach żeby skończyć pracę i iść ryczeć.Dziewczyny mówią, że do okresu jest nadzieja........
Nie wiem....jeśli to już koniec testowania to bardzo mi przykro
Wiem co to znaczy, przepłakałam pół niedzieli.
Kiedyś tu przeczytałam... Że staraczkę okres boli podwójnie
Ale kto prócz nas może cokolwiek o tym wiedzieć.....
Zgadzam sie... ja plakalam kilka dni , 16 listopada to najgorszy dzien w moim zyciu poki co....Dziewczyny mówią, że do okresu jest nadzieja........
Nie wiem....jeśli to już koniec testowania to bardzo mi przykro
Wiem co to znaczy, przepłakałam pół niedzieli.
Kiedyś tu przeczytałam... Że staraczkę okres boli podwójnie
Ale kto prócz nas może cokolwiek o tym wiedzieć.....
Testy porażają biela jak stok narciarski w styczniu
Teraz jeszcze okres i załamanie nerwowe podczas którego na tydzień się zamknę w sypialni i mamy komplet tego bingo
Tulę mocnoTesty porażają biela jak stok narciarski w styczniu
O losieJa się właśnie w pracy popłakałam na spotkaniu w pracy wyszłam ze spotkania i napisałam że mi WiFi padło. Kolega z zespołu wydzwonił się na spotkanie z dwutygodniowym niemowlakiem na rękach. Nie mogę po prostu.