reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Wczoraj od rana miałam plamienia typowo jak na okres u mnie - najpierw takie kremowe, beżowe a później z nitkami krwi i różowe - zwykle do popołudnia powinien się rozkręcić - nie rozkręcił się 😱 wkurza mnie takie coś - jak już coś się zaczęło to niech się dzieje a nie 🙄 pod wieczór śluz był już przezroczysty 🫣
Dzisiaj 30dc ,podpaska z nocy czysta, trochę różowego na papierze po toalecie.
Dzisiaj powinien być kurier z moimi testami na końcówkę grudnia,więc może zrobię jeszcze dzisiaj albo jutro rano jakiś o czuł.10mq bo mam tylko dwa płytkowe z pinka 20tki.

Dzień dobry :)

Kaalaa a może się owulacja przesunęła?

Jane Doe całym serduszkiem z Tobą❤️

Dorka to już jutro :)
Zero objawow wczoraj, dzisiaj pewnie tez.. jesli byla wczoraj to nic jej nie zapowiadalo, jesli bedzie dzis- nic jej poki co nie zapowiada :(
Wczoraj od rana miałam plamienia typowo jak na okres u mnie - najpierw takie kremowe, beżowe a później z nitkami krwi i różowe - zwykle do popołudnia powinien się rozkręcić - nie rozkręcił się 😱 wkurza mnie takie coś - jak już coś się zaczęło to niech się dzieje a nie 🙄 pod wieczór śluz był już przezroczysty 🫣
Dzisiaj powinien być kurier z moimi testami na końcówkę grudnia,więc może zrobię jeszcze dzisiaj albo jutro rano jakiś o czuł.10mq bo mam tylko dwa płytkowe z pinka 20tki.
Nie wyglada mi to na okres 🥹 koniecznie jak przyjda testy to sikanko!

A może to implantacja?

Zero objawow wczoraj, dzisiaj pewnie tez.. jesli byla wczoraj to nic jej nie zapowiadalo, jesli bedzie dzis- nic jej poki co nie zapowiada :(

Nie wyglada mi to na okres 🥹 koniecznie jak przyjda testy to sikanko!
jakiś czas temu też miałam dziwny cykl, trwał długo, owulacja się przesunęła

Test o czułości 25 w dniu kiedy powinna byc @ tez juz powinien wyjść. Sprawdź na tym co masz.

reklama
A może to implantacja?
Też przeszło mi to przez myśl ale nie mam najmniejszego pojęcia - nie byłam na monitoringu,pik na teście Lh miałam 21.11 (17dc)
Ale nie mam pewności czy pęcherzyk wg pękł itd.
Wypatruję kuriera.
Nam się 5 razy udało zajść w ciążę (biochem, poród,biochem,2xektopowa) i nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego także myślę,że to raczej fałszywy alarm ale z chęcią się zdziwię:)

Do góry