reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

@Jane Doe kupilam w Rossmannie, co prawda nie jest typową kokardą na drzwi ale taśma klejąca daje rade 😆 i jakoś przyjemniej się wychodzi z domu 😆

Urocza 🥹😍

Mnie bardzo podobają się takie ale no... mężowi nie 🤣🤣

Screenshot_20251203_212315_Chrome.jpg

reklama
Hej wam! Dotrwałam z 46 strony aż tutaj. 😅 Dzisiaj tak załatany dzień miałam, że padam na twarz, czekam aż partner wróci z pracy by się wtulić i iść spać.

Co do owulacji to u mnie dwa cykle temu owulacja była w 43dc, akurat miałam wizytę w gamecie w Gdyni i lekarz potwierdził, że odbyła się owulacja. A też wydawało mi się, że około 13dc miałam objawy owulacji. U mnie przy pcos to akurat testy nawet nie pomogą. Póki co tylko regularne 'widzenia' 😅

Hej wam! Dotrwałam z 46 strony aż tutaj. 😅 Dzisiaj tak załatany dzień miałam, że padam na twarz, czekam aż partner wróci z pracy by się wtulić i iść spać.

Co do owulacji to u mnie dwa cykle temu owulacja była w 43dc, akurat miałam wizytę w gamecie w Gdyni i lekarz potwierdził, że odbyła się owulacja. A też wydawało mi się, że około 13dc miałam objawy owulacji. U mnie przy pcos to akurat testy nawet nie pomogą. Póki co tylko regularne 'widzenia' 😅
Ooooo widzę że moja klinika 🥹🫣🤝

Uwaga co wyświetliło mi się na tiktoku gdzie ja nie oglądam tego typu materiałów
Zobacz załącznik 1729839
Ja mam tak poblokowane wszystkie treści ciążowe dziecięce starające się, mam listę tagów które blokuje i już tyle tiktokow kliknęłam że mnie nie interesują że już wyświetlają mi się tylko psy koty jelenie itp 🤣

Mój ostatnio miał jakieś aspiracje zostać potentatem branży medyczno technologicznej uznał że trzeba wymyślić podgląd jajeczka żeby on wiedział czy się zapłodniło czy nie bo to skandal że usg nic nie widzi xd że pęcherzyk widać a jajeczka po owulacji i tego jak wędruje to nie widać! Bo przecież to istotne czy doszło do zaplodnienia i czy problem jest z implantacją czy czym! 😩 powiedziałam mu że jak najbardziej powodzenia życzę w zostaniu wynalazca hahaha
Jak juz wynajdzie- daj namiar 😂
Ja mam tak poblokowane wszystkie treści ciążowe dziecięce starające się, mam listę tagów które blokuje i już tyle tiktokow kliknęłam że mnie nie interesują że już wyświetlają mi się tylko psy koty jelenie itp 🤣
Zastanawiaja mnie te jelenie 😂😂

reklama
Ooooo i jak? Ja byłam u różnych mogę na priv powiedzieć więcej ale jedyne co mnie zwaliło z nóg to gabinet doktora S. Który i po prawej i po lewej aż do sufitu ma zdjęcia noworodków z podziękowaniami i się czułam nieswojo 🫣🤣
Byłam zachwycona że nie 'naciaga na hajs', bo w invikcie czuć było, że to wszystko dla kasy. Zapytałam czy mam robić drożność jajowodów bo zawsze o to cisnęli a on mówi, że w moim przypadku na pewno są uszkodzone po pęknięciu jajowodu przy ciąży pozamacicznej i przy tylu prawdopodobnie ciąż pozamaciczmych (wg bety powinno być widać coś a nigdy nie było nic a nic widać) że nie warto robić tego badania bo przede wszystkim szkoda zdrowia no i pieniędzy i powiedział, że na razie dać sobie czas jeszcze tak do końca roku i naturalnie się starać a najwyżej później wziąć już pod uwagę in vitro z badaniami preimplantacyjnymi (mam nieprawidłowy kariotyp).

Do góry