Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zero objawow wczoraj, dzisiaj pewnie tez.. jesli byla wczoraj to nic jej nie zapowiadalo, jesli bedzie dzis- nic jej poki co nie zapowiadaDzień dobry
Kaalaa a może się owulacja przesunęła?
Jane Doe całym serduszkiem z Tobą
Dorka to już jutro![]()
Nie wyglada mi to na okresWczoraj od rana miałam plamienia typowo jak na okres u mnie - najpierw takie kremowe, beżowe a później z nitkami krwi i różowe - zwykle do popołudnia powinien się rozkręcić - nie rozkręcił sięwkurza mnie takie coś - jak już coś się zaczęło to niech się dzieje a nie
pod wieczór śluz był już przezroczysty
Dzisiaj 30dc ,podpaska z nocy czysta, trochę różowego na papierze po toalecie.
Dzisiaj powinien być kurier z moimi testami na końcówkę grudnia,więc może zrobię jeszcze dzisiaj albo jutro rano jakiś o czuł.10mq bo mam tylko dwa płytkowe z pinka 20tki.
A może to implantacja?Wczoraj od rana miałam plamienia typowo jak na okres u mnie - najpierw takie kremowe, beżowe a później z nitkami krwi i różowe - zwykle do popołudnia powinien się rozkręcić - nie rozkręcił sięwkurza mnie takie coś - jak już coś się zaczęło to niech się dzieje a nie
Dzisiaj powinien być kurier z moimi testami na końcówkę grudnia,więc może zrobię jeszcze dzisiaj albo jutro rano jakiś o czuł.10mq bo mam tylko dwa płytkowe z pinka 20tki.
jakiś czas temu też miałam dziwny cykl, trwał długo, owulacja się przesunęłaZero objawow wczoraj, dzisiaj pewnie tez.. jesli byla wczoraj to nic jej nie zapowiadalo, jesli bedzie dzis- nic jej poki co nie zapowiada
Nie wyglada mi to na okreskoniecznie jak przyjda testy to sikanko!
Test o czułości 25 w dniu kiedy powinna byc @ tez juz powinien wyjść. Sprawdź na tym co masz.Wczoraj od rana miałam plamienia typowo jak na okres u mnie - najpierw takie kremowe, beżowe a później z nitkami krwi i różowe - zwykle do popołudnia powinien się rozkręcić - nie rozkręcił sięwkurza mnie takie coś - jak już coś się zaczęło to niech się dzieje a nie
W calym moim zyciu nigdy owu mi sie nie przesunela, a przynajmniej okres sie nie przesunal..jakiś czas temu też miałam dziwny cykl, trwał długo, owulacja się przesunęła
Też przeszło mi to przez myśl ale nie mam najmniejszego pojęcia - nie byłam na monitoringu,pik na teście Lh miałam 21.11 (17dc)A może to implantacja?