reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U mnie wie tylko mama, też jestem zdania lepiej nie mówić! już kilka razy słyszałam od znajomych i rodziny na temat invitro więc już nawet nic nie mówię.
Dziewczyny po jakim czasie od punkcji pojawiła się u was @ ja już 3 dzień mam plamienie i myślę sobie, że już nigdy nie dostanę

reklama
U mnie wie tylko mama, też jestem zdania lepiej nie mówić! już kilka razy słyszałam od znajomych i rodziny na temat invitro więc już nawet nic nie mówię.
Dziewczyny po jakim czasie od punkcji pojawiła się u was @ ja już 3 dzień mam plamienie i myślę sobie, że już nigdy nie dostanę
Od punkcji ja np przyjmuje progesteron w małych ilościach przez niecałe 2 tyg a później po odstawieniu po 3 dniach dostałam okres. I miałam wtedy normalnie jak w terminie jeśli chodzi o liczbe dni. To pewnie zależy co przyjmujesz hmmmmmm

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Katka 1234, beta dwa dni temu była 15, 2. Test czułości 10 wykazał dwie kreski, jedną słabszą, Dziś po 48 godzinach zrobiłam test o czułości 25 i jest mega słaba ta druga kreska, a po 48 godzinach to powinna chyba być mega.
Ja przy becie 350 miałam slabiutka kreskę :)
Najlepiej sprawdzać z krwi,bo te testy to często niepotrzebny stres wprowadzają :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Decyzja zapadła. Teraz dokonczymy iui, a w następnym cyklu zaczynamy przygodę z in vitro. Dziękuję Wam za podzielenie się swoimi przemyśleniami :-*

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Super decyzja :)
Trzymam kciuki :)
Według mnie ivf daje większe szanse niż IUI. Osobiście nie znam nikogo komu by się ta metoda udała.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mi u mnie lekarz powiedział ze inseminacja ani żadne próby z pekaniem jajka itp niestety nie wyjdą. Strata kasy i czasu. Poszłam do innego i to samo od razu usłyszałam in vitro. Nawet się nie zastanawiałam. Tyle że dookoła nie mowie. W domu wiedzą dla każdego to normalne. Ale znajomi itp nie. Jak się mnie przyjaciółki pytają co robie w szpitalu u lekarza miliony wizyt mieszkamy kolo siebie nie da się nie xauwazyc to wymyślam ze mam monitoring bo mam policystyczne jajniki. Nie chce by później mojemu dziecku ktoś w szkole powiedział ze zostało zrobione sztucznie nie jak reszta. Wiem może chore ale skoro nie musze się chwalić to tego nie robię. A ludzie którzy mają dzieci są najbardziej temu przeciwni. Oczywiście mówią ze rozumieją ale.....ale właśnie. ...ale nigdy nie zrozumieją. Dlatego żeby ominąć głupie pytania nie mowie o tym wcale. Wkurza mnie ze ludzie mogą tak jeździć po kimś albo kręcić nosem. Przecież nasze szczęście jest najważniejsze nasze życie. I skoro jest możliwość trzeba z niej korzystać. Słyszałam wiele ze dzieci są chore po ivf ze raka kobieta dostaje od tych stymulacji....ojej i tak mnie to nie zniechęcilo bo znam już parę dzieci z ivf i są zdrowe piękne i szczęśliwe bo 100% chciane. Buziaki

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sluchaj ludzi i tych bredni co wygaduja...z in vitro moze byc tak samo chore jak naturalne lub z iui. Ciemnota tylko tak uwaza...glowa do gory tez mam policystyczne jajniki i jestem po in vitro z coreczka w brzuszku...

reklama
Do góry