reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zdesperowana kobieta która po owu napije się dla rozluźnienia i poprawy krazenia ,myślę że to dobry objaw,kochane a co nam pozostało napić się na zdrowie kobiet,faceci zalewają sie my tylko dla ukrwienia:)to oni mają jeden plodny plemnik,nasza komórka jajowa jest plodna,więc niech faceci się starają:)jak to wislocka w sztuce kochania mówi chcesz zajść jedz do sanatorium:)tyle ciastek wolnych:)

reklama
@gabrika mierzysz dopochwowi czy ww ustach? Bo wygląda mi to na to drugie...:)

@bertha to kciuki będę miała mocno zaciśnięte! :)

@basia89 ahh te chłopy.... mój po wczorajj to powiedział, że nie pije aż do ciąży bo tak się przestraszył i nie mógł mnie zawieźć... (taa już too widzę :p)
Nie byłam naa IP bo mój gin powiedział, że to pewnie przez spacer i mam odpoczywać jak nie mam plamienia i objawy szybko ustały... we wotek wizyta.
Czuję się tak: fizycznie super, psychicznie jestem rozbita przez tą kretynke, niestety niee da się o tym nie myśleć. Wloczennie po US, mieszkaniówkach i sądach średnio mnie bawi, no ale... co zrobić...

Jutro wolne bo szefowa napisała, że cała 6 chora i w domu zostają, ale we wtorek mam być ( z trójką chorych "dzieci"), genialnie.

@marc udanego wypoczynku :*

@gabrika mierzysz dopochwowi czy ww ustach? Bo wygląda mi to na to drugie...:)

@bertha to kciuki będę miała mocno zaciśnięte! :)

@basia89 ahh te chłopy.... mój po wczorajj to powiedział, że nie pije aż do ciąży bo tak się przestraszył i nie mógł mnie zawieźć... (taa już too widzę :p)
Nie byłam naa IP bo mój gin powiedział, że to pewnie przez spacer i mam odpoczywać jak nie mam plamienia i objawy szybko ustały... we wotek wizyta.
Czuję się tak: fizycznie super, psychicznie jestem rozbita przez tą kretynke, niestety niee da się o tym nie myśleć. Wloczennie po US, mieszkaniówkach i sądach średnio mnie bawi, no ale... co zrobić...

Jutro wolne bo szefowa napisała, że cała 6 chora i w domu zostają, ale we wtorek mam być ( z trójką chorych "dzieci"), genialnie.

@marc udanego wypoczynku :*

Dziękuje Kochana :-*

Ja jak widać mam problem ze snem..;(

Hej!

Ja już po prysznicu i kończę pić herbatkę.

Spędziliśmy z mężem miły weekend, ale raczej nie będzie owocny, bo mam chyba cykl bezowulacyjny. No nic.

Czy któraś testuje w okolicach 26.02? :) W ogóle gdzie można podejrzeć tabelki?

Miłego dnia :)

Dziewczyny za co się stało z Fabimamą? Udało się jej? Pamiętam ją z początku istnienia grupy, a później przez kilka miesięcy nie byłam aktywna i nie wiem jak potoczyły się jej losy.

Hej dziewczyny [emoji6] u mnie pojawił się ( jak co miesiąc) okresowy pryszcz wiec pewnie sobota/niedziela pojawi się @.. dziś 23dc i z głupoty zmierzyłam temp. Zaledwie 36,67 wiec nawet ona nisko..
Spark, moj też oświadczył, że teraz pić już nie bedzie a za dwa tygodnie ma urodziny to ciekawa jestem.. fajnie, że masz wolne [emoji6] sobie trochę odpoczniesz [emoji3]
89Katia, a dlaczego sądzisz, że cykl bezowulacyjny?
Dziewczyny powiedzcie mi, jutro mam 24 dc mogę jeszcze zbadać progesteron?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basiu sadze, ze jest bezowulacyjny, bo w tym cyklu wyjątkowo nie miałam ani odrobinki śluzu płodnego, a także nie było bolu okoloowulcyjnego, a to dwa objawy, które mam co miesiąc.

Spark to trzymam mocno kciuki za wtorkowa fizyce [emoji1307]
A nie da się zrobić, abyś nie musiała ość we wtorek w to stado zarazków?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Cześć dziewczynki.
@mfifi bardzo mi przykro. Pamiętaj, że tu jesteśmy i zawsze postaramy się pomóc.
@Spark nie szarżuj ze spacerami[emoji6].
@Lanvin na moje oko ostatni spadek to owu. Czasem temp. przed owu już się podnosi.
@gabrika, z wykresu wynika, że już po owu bo 3 dni temperatura powyżej lini podstawowych temperatur. Nie narzekaj na obstawienie bo masz lepsze niż ja[emoji6] poza tym ostatnio złote strzały są w modzie[emoji6].
@bertha kciuki za kolejną owulację.

Ja już w drodze do pracy. Weekend był bardzo intensywny ale i cudowny[emoji2]. Byłam w sobotę u gina- ale zarozumiały buc[emoji19]. Miałam 2 dorone pęcherzyki- 1,99 i 1,96 na prawym jajniku - 11 dc!!!. Endo 9 mm ale jakieś niejednorodne. Mówił coś, że to może takie endo a może wielki polip się zrobił. Niewiadomo, mam sprawdzić po owu. Przez wesele, praktycznie brak snu, czasu i niemiarodajnej temp. Nie wiem czy była owu, ale podejrzewam, że te piękne pęcherze nie pękły[emoji20]. No nic zobaczymy jaka jutro będzie temp. Przytulanki i tak były ostatnie w czwartek więc...
Może w marcu się uda[emoji16]

Hej :) Ja już grzecznie w pracy siedzę i popijam herbatkę :p
U mnie według apki jutro owulacja ale na pewno się to przedłuży i znów będę miała cykl około 42 dni :( Temperatura dziś 36,10 , brak śluzu, test owulacyjny wczoraj negatywny ( blada druga kreska) :( ech..... Poważnie myślę nad Dongiem od następnego cyklu może jakoś pomoże wyregulować mi te cykle. Dziewczyny gdzie takowego Donga można dostać? Przez neta czy może w jakimś zielarsko-medycznym? I jaki jest koszt?
Mój mąż wczoraj zarezerwował pobyt nad morzem w połowie marca, już się nie mogę doczekać:) Taka mała odskocznia od codzienności :)

@Spark jak się czujesz?

@Lanvin Jak sytuacja u Ciebie? Pamiętam że idziemy podobnie z cyklem.

Ja wczoraj też wieczór przy winku :p

reklama
Agatusia super z tym morzem!!!! Gdzie jedziecie? :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry