reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Agneś, współczuję :( A wcześniej tak nie miałaś? Lekarz widzi jakieś powody takiego stanu rzeczy? Trzeba tu gruntownie wszystko zbadać. Ehh, straszne to rozczarowanie :(
Powodzenia trzymam kciuki :)
Nic jeszcze nie brałam lekow dopiero po badaniu jak juz. Nie wiem jak to wszystko bedzie strasznie podminowana jestem. Lekarz mowi ze nawet do in vitro przydatna histero.

reklama
U mnie na naturalnym cyklu pęcherzyki nie rosły, a i przy stymulacji nie są największe. Być może i u Ciebie trzeba by pomyśleć o jakichś lekach. Zależy jeszcze kiedy masz owu, ale jeśli w 11 dniu nic nie ma to nie jestem pewna czy już coś urosnie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Owulacje zawsze miałam w 13 dc, w styczniu miałam robione hssg może po tym badaniu coś mi się poprzestawiało? od 5msc miałam zawsze naturalne cykle nie było żadnych problemów do tego miesiąca.Lekarz stwierdził że niema potrzeby mnie stymulować bo rosną mi ładne pęcherzyki na naturalnym cyklu, sama już nie wiem wszystko jak na złość :(

angelawwa, wszystkiego najlepszego i niech się spełni twoje największe marzenie!!! :)

azjak, na pewno będzie dobrze! Zazdroszczę Ci tych bucików, też planuję cos takiego zaaranżować jak w końcu zajdę ;)

wiola, szkoda, że monitoring nie dał nadziei na cud w tym miesiącu. Też popieram, że warto rozważyć cykle stymulowane. U mnie też niestety idealnie nie jest. Mam po dwa pęcherzyki w każdym jajniku ale mniejsze są akurat po drożnej stronie 13 i 11. Jednak podjęłam decyzję, że ruszamy z IUI. Wierzę że jeszcze ładnie urosną i kto wie może po histero ta druga strona też jest drożna. Także w środę monitoring, a IUI pewnie już w czwartek.

Emilianka, też bardzo tu chcemy żebyś zaskoczyła i jutro już byłaś happy :rofl:
ludek trzymam mocno kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli. Ja w czwartek będe na kolejnym monitoringu i porozmawiam z lekarzem o stymulacji zobaczę co mi powie.

Dzień zapowiadał się pięknie, wieczór romantycznie a ja wróciłam z pracy z ogromnym bólem ręki, rwie jak cholera,Posmarowalam voltaren ale nie puszcza,chyba mnie zawiało, na szczęście brzuch nie boli, innych objawów brak

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

angela najlepszego wszytkiego:).......niech się spełni to najskrytsze i najważniejsze szybkiego nzafasolkowania:)

no a mnie zaczyna dopadać panika.....tak mnie kłiuje w podbrzuszu takie kłucie ze szczypaniem normalnie wziełabym coś żęby przestało troche bolec.....chociaż troche bo nie idzie wytrzymać ale boje sie i nie wezme nic chyba no a dziś 7 dzień po iui więc wygląda na to żę jestem na pułmetku do testowania....miłego wieczoru kochane i wsztkiego dobrego dla wszytkich:happy::)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

14 – Oska305 – IUI
14 - azjak - pierwsze USG

15 – Emilianka6966 – test ciążowy
15 - Evelevel - wizyta u lekarza
16 - Mikaaaaa - USG i wizyta ciążowa
16 – Anett96 - IUI
17 – ludek – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Jolancik wpisz mi proszę na 28 lutego beta hcg :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super ciesze się razem z wami juz duży bobas a jakie to uczucie słychać serduszka? :)
Niestety nie słyszałam tylko widziałam pracę serduszka bardzo szybko mrugało na usg, większa część zarodka to główka. Niesamowity widok, nadal jestem w szoku. Chodzę do lekarza na NFZ więc gabinet nie jest bardzo luksusowy z wielkim tv ale to co miałam widzieć to widziałam :)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry