reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to kiedy mam krowke upiec? zeby nie bylo ze ja upieke a ty nie przyjedziesz!;-):tak:
Agatka no nie wiem kiedy chcesz-tylko daj wcześniej znać żebym się miała czas przygotować-hahaha:-):-):-)
A Ty gdzie mieszkasz w kozach?? Daleko od tego "kamieniołomu" czy jakoś tak na to mówią-wiesz o co mi chodzi/?!!??

Gratuluję Vanessce nocnikowych zdolności!!!!!!!!!

Dawid też na nocniku siku i kupka-jak się uda złapać oczywiście.

Uczę go zasypiania w swoim łóżeczku-i samodzielnie.
idzie mi to nawet(tfu tfu żeby nie zapeszyć) spoko
wczoraj zajęło mi to godz. a dziś 35 min!!!!

Anai138 witaj kochana:-):-)-bo nie przywitałam się z Tobą po Twoim powroci;-)e!!!
Fajnie że wakację się Wam udały:-):-)!!
A jak dzidziuś w brzuszku??? Dobrze się czułaś i czujesz/?
napewno zmęczona jesteś??? Buziaki;-):-)

reklama
Moje dziecko spi juz od 21ej mimo ze o 16ej wstala z drzemki:tak:tak ja pilnowalam i co chwile pytalam czy niechce siusiu i ciagle mowila ze nie,az wkoncu po prawie trzech godzinch zrobila siusiu na nocniczek:-)Ciesze sie bo jednak dziecko ktore rozumie juz co nieco i prawie dwa lata ma wiec moze to pojmie tak szybko i latwo jak literki ktore calay czas na topie:-):-):-):-):-):-)
Pycha no wreszcie sie odezwalas kobieto bo juz martwilismy sie o ciebie:tak::-)
Czarna powodzenia zycze
Ewcia ja juz ostatnio od winka odeszlam,chyba sie oprzepilam nim:szok::-Dteraz jesli juz wypije to wodeczke:-p:-)zreszta ostatnio w te upaly to na nic nie mam ochoty:no:

Iwonka ja to zimne piwo na duchote tylko i wyłąćznie....:tak::-)
Pycha a dzisiaj o tobie gadaliśmy....ze cie nie ma...witaj...
iwona.c28
kieliszki,_zdjecia_kieliszkow_porcelany_46.jpg
prosze bardzoooo;-);-);-)

Iwonka wybacz,ale teraz dopiero zauważyłam,ze mamy takie same smykowe suwaczkli,,,ale papuga ze mnie,,,hehe...
Ale co ja widze,mas znowy podpis ze starankami,.hehehe

Załapałam się jeszcze na 2500 stronkę? :)))

Gratulacje dla Vanesski!!! :)

Ewcia - zrobiłam tą krówkę, chłodzi się, rano dam znać, czy pyszna ;) ;-)

Ewcia juz od soboty mam suwaczek starankowy:)A smiac mi sie chce bo jak zmienialam na smykowy to wybralam z poczatku ten z misiami i dopiero pozniej po wklejeniu w podpis zauwazylam ze ty tez masz z misiami i zmienilam na ten:))))Widze ze zdjecie zmienilas w podpisie:)Nie szkodzi nie zmieniaj masz ladne suwaczki:)

Nom Iwonka musiałam zmienić,bo miałąm zielony suwak i zielone zdjęcie,troche by sie zlało,,ide zmienic ten zolty..hehhe

A ten starankowy,ja chyba jakaś zakrecona chodze,dizsiaj zauważyłam..tez miaąłm zrobić,ale ja nie mam co miesiąc starań,takze nie ma po co...

reklama
Do góry