reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IwonaC Moja Vanessca zaczela raczkowac jak skonczyla 10 miesiecy a wczesniej to tez tylko siedziala,chodzic zaczela jak miala 1 rok i 2 miechy

reklama
Nom mój Mateusz-niezniszczalny zaczął chodzić jak miał 9 miesięcy,także już szybko mi się zaczęło zwalanie z mebli...:rofl2::baffled::sorry2::crazy::-p:tak:

Jeszcze do Was zaglądam bo na minimnini leci Jędrkowa bajka to mam chwilę wolnego :tak:

Iwonkac.28 tak jak Ewcia pisała, każde dziecko rozwija się własnym rytmem i pewnie jak mały zacznie napierać do przodu za jakiś czas to będziesz miała serdecznie dość :tak::tak: Jędrek zaczął chodzić jak miał 9 m-cy mało mi siedział, nagle wstał i poszedł :szok: byłam w szoku.

Dobra dziewczynki! Teraz to już zmykam :tak: bo mały upomina się o spacer.

A co się dzieje z Pychą ? Dawno jej nie było!

Do potem!

Sewa miłęgo spacerkowania..
A mój mały śpi jeszcze,no ciekawe do której w nocy będzie siedział,hehe:szok:
Pychy nie było długo fakt!!

Ja już po obiedzie Julcia jeszcze śpi w wózeczku zaraz jednak będzie trzeba ją budzić bo znów będę miała w nocy sajgon:sick:
Iwonkac28 dziewczyny maja racje kazdedziecko ma swoje tempo. Nie ma co się martwić na zapas:tak:
Sewa ale sie usmiałam z Jędrka Moje dziecko za to jak mówię jej" Julcia jemy obiad." Odpowiadami;"Możie nie":szok: Ostatnio zrobiła mi poraz n-ty sajgon w kuchni więc troche podniesionym głosem powiedziałam do niej 'Mówiłamże nie wolno wyciągać z szafek Zraz potem usiadłam z kawą a ona w gramoliła mi się na kolana powiedziała"mamo kocham" a po chwili pogroziła mi palcem i z bardzo poważną miną powiedziała"nie kicz":szok: Widać że nasze dzieci nawet z tego samego miesiąca:tak:

Agatka a czy to mozliwe ze jak bym dziecku przez 40 lat odkladala jakies pieniadze miesiac w miesiac ktore by byly gdzies tam inwestowane to po tym czasie milion nawet mogl by sie uzbierac?Gdzies jakis facet nam to mowil tzn moim tesciom.....Oni chca Vanessce zalozyc jakies konto.

Iwonka Powiem to tak.....Dla agenta ubezpieczeniowego i agencji jest wszystko mozliwe:sorry2: bo przeciez ktos moze miec bardzo duzo kasy i wplacac co miesiac wieksza sume no i wtedy moze faktycznie po 40 latach uzbiera sie milion.
No ale patrzac na to na zdrowy rozum(przynajmniej wedlug mnie) :
40 lat to 480 miesiecy
Dzielac milion przez ilosc miesiecy wychodzi 2083zl. Zakładajac ze oprocentowanie (ktore sie stale zmienia!) bedzie nawet 50 % to miesiecznie trzebaby bylo odlozyc okolo1000 zl.
No i w takim wypadku milion sie uzbiera, tylko kwestia jest w tym ze oprocentowanie jest zmienne.

Jest jeszcze jedna mozliwosc uzbierania miliona, zainwestowac jakas duza kwote na fundusz dynamiczny i czekac az wartosc akcji wzrosnie na poziom ktory by odpowiadal.
Jest jedno "ale" jak sie inwestuje duzo pieniedzy to trzba miec baaaardzo mocne nerwy bo jak wartosc akcji spada to nie jedni przy wiekszych kwotach dostaja rozstroju nerwowego.

To jest moja opinia na temat "odkladaj co miesiac a za 40 lat bedziesz miec milion."
Ja bardzo wierze w fundusze i zyski na nich bo nie jeden moj klient duzo zarobil, ale nigdy bym nie naciagnela kogos na w/w haslo.

Agatka jak kupisz krówkę i upieczesz to wpraszam się na ciasto i kawę:-);-)

Czarna to kiedy mam krowke upiec? zeby nie bylo ze ja upieke a ty nie przyjedziesz!;-):tak:

reetyy MAciejowi wychodzi już 9 ząbek..prawa dolna czwórka :szok::surprised:
dlatego taki ostatnio placzliwy i marudny jest :shocked2:
narazie ma spuchniete dziaselko tam i czuc ze zebol juz blisko :)biedactwo caly sie slini i juz od kilku dni robi czeste luzne kupki

reklama
Kochane moje wiecie ile mam zaległych stron... 50 :szok:. A teraz mam taki zapir.... że nie mam czasu usiąść :-(. Działkę przełożyliśmy na jutro więc teraz mam chwilkę między praniem a prasowaniem.
Wakacje faktycznie udane, pogoda dopisała :tak: nie było morderczych upałów i kilka razy popadało ale było super. Siostra mile mnie zaskoczyła :tak: bardzo dobrze się dogadywałyśmy, jak chyba nigdy ale kuzynka męża to mnie wyprowadziła z równowagi i w czwartek usłyszała kilka słów prawdy po czym już do wyjazdu nie odezwali się ani słowem, ale pomogło bo przynajmniej zaczęli dziecko lepiej traktować :tak:. W następnym poście Wam napiszę o co chodziło :tak: bo teraz muszę zmykać.
BUZAICZEK moje gratulację śliczna BLANECZKA :-D:-D:-D

Do góry