Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

- jutro zrobię jej dobry obiadzik na sobotę i niedzielę. Koleżanka daje synkowiHej
Lila- 110zł, wysyłka darmowa, ale to jest eko z certyfikatem coś tam coś tam
U nas np dziś dużo lepiej niż wczoraj, mam dziś w domu małego słodziaka
Ja na tygodnie i skoki też nie patrzę, bo każdy dzień jest u nas inny od poprzedniego.
My pijemy tylko wodę z niekapka do każdego posiłku.
Odnośnie posiłków to ostatnio na łatwiznę idę za bardzo, coraz więcej słoiczków i gotowych rzeczy - postanawiam poprawę- jutro zrobię jej dobry obiadzik na sobotę i niedzielę.
Aaa i Ola polubiła bardzo takie tubki z owocami, nie wiem czy nie mają za dużo cukru? Daje któraś coś takiego? Ja dodaję ostatnio do kaszki jak nie chce samej jeść.
Też się zastanawiałam nad tymi sokami bo znajomy ma sad i robi te soki i czasami podrzuci, rozumiem że mówisz i tych 3 i 5 l w kartonie z kranikiem? Te co trzeba w ciągu paru dni wypić i co piszę że 100% soku z jabłek?
Hej
Lila- 110zł, wysyłka darmowa, ale to jest eko z certyfikatem coś tam coś tam
U nas np dziś dużo lepiej niż wczoraj, mam dziś w domu małego słodziaka
Ja na tygodnie i skoki też nie patrzę, bo każdy dzień jest u nas inny od poprzedniego.
My pijemy tylko wodę z niekapka do każdego posiłku.
Odnośnie posiłków to ostatnio na łatwiznę idę za bardzo, coraz więcej słoiczków i gotowych rzeczy - postanawiam poprawę- jutro zrobię jej dobry obiadzik na sobotę i niedzielę.
Aaa i Ola polubiła bardzo takie tubki z owocami, nie wiem czy nie mają za dużo cukru? Daje któraś coś takiego? Ja dodaję ostatnio do kaszki jak nie chce samej jeść.