reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eh [emoji53] zaczynam się irytować... Idę w marcu do gina, akurat pakiet w Lux medzie mi zaczyna działać... Podejrzewam tsh, od małego mam z tym problem. Kupuję testy owu, bo kurze jajo zdarza mi się 2 razy, nawet w 21dc... No ale żeby był pozytyw trzeba się seksić, wiarropylna nie jestem... Dobra, trochę posmęcilam. [emoji12] u mnie też 7, pewnie za rogiem 8. No ale, grunt ze próbujemy, kiedyś się musi udać! [emoji11]

U mnie ostatnio cycki to żaden wyznacznik... 33dc i nawet nie drgną... Któraś z dziewczyn pisała ze to ponoć dobrze, bo hormonu w normie, ile w tym prawdy - nie wiem [emoji1]

Nie robiłaś jeszcze żadnych badań?
Ja mam tyle chorób, a zaszłam w ciążę to i Tobie się uda :) A tarczyce lekami zbija się bardzo łatwo i szybko. :)

Ja też drożności boję się jak cholera. Miałam cichą nadzieję, że uda mi się w tym cyklu zajść i będę miała drożność z głowy. A tu jak zwykle dupa!

reklama
Ja mam tyle chorób, a zaszłam w ciążę to i Tobie się uda :) A tarczyce lekami zbija się bardzo łatwo i szybko. :)

Ja też drożności boję się jak cholera. Miałam cichą nadzieję, że uda mi się w tym cyklu zajść i będę miała drożność z głowy. A tu jak zwykle dupa!

Lui a Ty masz wskazania do drożności ? Ja tez się jej właśnie boje jak cholera...i wolałabym unikać ale czasem trzeba zrobić wszystko aby doczekać się swojego cudu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ano właśnie nie... Powiedziałam sobie, że jak do nowego roku nic to wtedy badania i inne rzeczy. Wiesz, Bartek strasznie czuły na tym punkcie jest, jak mówiłam mu ze płodne to chłop tak się stresowal że dojść nie mógł... Co dopiero testy i badania. Eh... No właśnie mamaginekolog ostatnio nie demonizowala tego tsh tak strasznie...
Ja juz nie wiem [emoji1] a tarczyce mam dziedziczna...

Basia, cholera by to wzięła wszystko, mówię ci... Jak mnie ciężko ruszyć tak zaczęłam się irytować... Tylko drinki nam zostały w tym cyklu [emoji1]

A ja właśnie oglądam na yt kabaret i płacze ze śmiechu [emoji23] tyle razy oglądałam a nadal śmieszy [emoji1] jak któraś z was lubi to królewski koniuszy kabaretu k2. Jak nie lubię tak płacze [emoji1]

Ano właśnie nie... Powiedziałam sobie, że jak do nowego roku nic to wtedy badania i inne rzeczy. Wiesz, Bartek strasznie czuły na tym punkcie jest, jak mówiłam mu ze płodne to chłop tak się stresowal że dojść nie mógł... Co dopiero testy i badania. Eh... No właśnie mamaginekolog ostatnio nie demonizowala tego tsh tak strasznie...
Ja juz nie wiem [emoji1] a tarczyce mam dziedziczna...

Basia, cholera by to wzięła wszystko, mówię ci... Jak mnie ciężko ruszyć tak zaczęłam się irytować... Tylko drinki nam zostały w tym cyklu [emoji1]

A ja właśnie oglądam na yt kabaret i płacze ze śmiechu [emoji23] tyle razy oglądałam a nadal śmieszy [emoji1] jak któraś z was lubi to królewski koniuszy kabaretu k2. Jak nie lubię tak płacze [emoji1]

Windy, oglądałas kiedyś kabaret neonówka? Boszzzz, ja padam, są nie do wyjebania[emoji23][emoji23][emoji23]

Windy, oglądałas kiedyś kabaret neonówka? Boszzzz, ja padam, są nie do wyjebania[emoji23][emoji23][emoji23]

Oglądałam kilka skeczy [emoji23] ja mam strasznie specyficzne poczucie humoru i mało kabaretów mnie śmieszy. A tu czasem takie kwiatki [emoji23] osobiście uwielbiam abelarda gizę, och [emoji1]

A właśnie! Miałam ci pisać, że dzięki tobie w końcu odkryłam że mam jakąś szyjke macicy! [emoji23] już obstawialam że jakiś niedobór mam [emoji1] a drink ok, ale cóż mi po nim [emoji12]
Ach, w końcu się do czegoś pozytecznego przydałam [emoji28][emoji28][emoji28]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry