reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Przykro mi :( no i dlatego zastanawiam sie czy w ogole podchodzic do IUI... Teraz bym juz co prawda miala to za soba ale bardzo sie zawiodlam ze nie moglam teraz podejsc przez te pecherzyki i praktycznie brak sluzu :( a teraz tak czytam ...no nie wiem czy bede w ogole podchodzila... Pomozcie :(
Walczysz dalej i podchodzisz ....uda się wreszcie. ....a ja od tamtego czasu nie mam żadnej odp. Od dr. Jeszcze raz dziś do niej napisze bo okres mnie wczoraj dopadł

reklama
Walczysz dalej i podchodzisz ....uda się wreszcie. ....a ja od tamtego czasu nie mam żadnej odp. Od dr. Jeszcze raz dziś do niej napisze bo okres mnie wczoraj dopadł
To faktycznie dlugo cos Ci nie odpisuje ? Nie wiem sama co robic juz.. Teraz mam dostac awans w pracy. Nie wiem naprawde nie wiem co robic... To sa tak male szanse ....

Przykro mi :( no i dlatego zastanawiam sie czy w ogole podchodzic do IUI... Teraz bym juz co prawda miala to za soba ale bardzo sie zawiodlam ze nie moglam teraz podejsc przez te pecherzyki i praktycznie brak sluzu :( a teraz tak czytam ...no nie wiem czy bede w ogole podchodzila... Pomozcie :(
Powiem Ci, że też biłam się z myślami, czy podchodzić i teraz żałuję, ze się zdecydowałam. Poszło ponad 1200 zł na coś co miało małe szanse powodzenia. U mnie problem to słabo rosnące pęcherzyki. Z nasieniem meza już lepiej. Ale to decyzja indywidualna każdej z nas. Pewnie gdybym nie zrobiła tego podejścia zawsze bym myślała, czy dobrze zrobiłam. Porozmawiaj z lekarzem. Nam nasz powiedział, ze w naszej sytuacji, czyli i pęcherzyki i prawie 34 lata i terminacja ciąży na koncie to skłaniałby się do in vitro. Tak jak napisałam to musi być wasza decyzja poparta wskazowkami lekarza.

Powiem Ci, że też biłam się z myślami, czy podchodzić i teraz żałuję, ze się zdecydowałam. Poszło ponad 1200 zł na coś co miało małe szanse powodzenia. U mnie problem to słabo rosnące pęcherzyki. Z nasieniem meza już lepiej. Ale to decyzja indywidualna każdej z nas. Pewnie gdybym nie zrobiła tego podejścia zawsze bym myślała, czy dobrze zrobiłam. Porozmawiaj z lekarzem. Nam nasz powiedział, ze w naszej sytuacji, czyli i pęcherzyki i prawie 34 lata i terminacja ciąży na koncie to skłaniałby się do in vitro. Tak jak napisałam to musi być wasza decyzja poparta wskazowkami lekarza.
Chyba bede tak musiala zrobic i porozmawiac z lekarzem :( mi mowil ze mloda jeszcze jestem..fakt mam 25 lat ale latka leca... Ten cykl sobie odpuszczam bo bede miala za duzo pracy w nastepnym sie umowie i porozmawiam z lekarzem jak on to widzi ... Dziekuje :*

No niestety... 10 dni po beta poniżej 0.2. Myślicie, ze mogę już odstawić leki po? Nie ma chyba sensu się już faszerowac...

Wiem że ciężko, człowiek staje na głowie żeby było jak należy, a tu zawsze coś, postaraj się myśleć pozytywnie, stres wszystko blokuje, masz jeszcze inne możliwości, więc podejdź do tego jako etap przechodni, wiem co czulam po porazce iui,ale całą nadzieję przelałam w ivf, póki jest nadzieja walczę

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewczynki jakieplany na weekend?
Co do iui zastanawiamsie jak teraz 3cia sie nieuda tochybajuz 4nie robie tylko inv. Weik mnie już zmusza w zasadzie.Nie ma na co czekac. Jakos czuje ze z tej iui nic nie wyjdzie. wiec juz zaczne poforach chyba podczytywac o inv.
Adunnia i Joko Wy sie teraz przygotowujecie .Na początku zaczyna sie stymulacja jak przy iui tak?

hej Dziewczynki jakieplany na weekend?
Co do iui zastanawiamsie jak teraz 3cia sie nieuda tochybajuz 4nie robie tylko inv. Weik mnie już zmusza w zasadzie.Nie ma na co czekac. Jakos czuje ze z tej iui nic nie wyjdzie. wiec juz zaczne poforach chyba podczytywac o inv.
Adunnia i Joko Wy sie teraz przygotowujecie .Na początku zaczyna sie stymulacja jak przy iui tak?
Ja przed @ w 25dc poprzedzajacego musiałam zaczac brac estrofem i potem wizyta w 5 dc mialam i stymulacja zastrzykami gonal+ menopur. W niedz dojdzie jeszcze jeden i w pon wizyta [emoji4]
Zycze Ci i trzymam kciuki za ta 3 IUI [emoji110] [emoji110] [emoji110]
A co do inseminacji to ja zaluje ze podchodzilismy do 4.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem że ciężko, człowiek staje na głowie żeby było jak należy, a tu zawsze coś, postaraj się myśleć pozytywnie, stres wszystko blokuje, masz jeszcze inne możliwości, więc podejdź do tego jako etap przechodni, wiem co czulam po porazce iui,ale całą nadzieję przelałam w ivf, póki jest nadzieja walczę

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Walczymy!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] nie moge sie doczekać naszych poniedzialkowych wizyt [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry