reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny czy macie już jakieś rzeczy dla swoich maluszków powiem wam szczerze że z chęcią bym coś kupowała jednak obawa jakaś jest w sklepach czasami są mega wyprzedaże:-p

reklama
Inka - a sprobuj sobie tego kremiku na ogoloną sikore [emoji4] mi pomaga [emoji4] zawsze sobie trzasne przed ginkiem warstewke co by ladna byla [emoji38]
1488110779-aaaaaa.jpeg

Sylver - kurdeee ja mam to samo, wlasnie leze w wannie z nowym telefonem...centralnie nad woda...[emoji19]

Lillith - Ty wlosowy krejzolu[emoji4]. A poza tym to do spania/odpoczywania! Latasz w te i we w te to nic dziwnego, ze prawie zwłoki! [emoji57]

Widze, ze nie tylko ja nie ogarniam jak towarzystwo pije a ja nie [emoji28] niektore spotkania na trzezwo sa ciezkie...fakt[emoji12] a tu by winko...[emoji4]

Wczoraj znow zrobilam tone golabkow! Dzis zapasteryzowane i zaniose Tacie zeby zabral w delegacje.
A dzis robie hamburgery z kotletem wolowym. Ktoras z dziewczyn mi zrobila smaczka!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Misia powiem Ci, ze wlasnie przebilas maziajke, w produkcji mojego slinotoku!!!! Aleeeee wypas! Mniam!

Co do kupowania ciuszkow to ja tez jeszcze nie bylam przekonana, ze to juz ten czas...ale! W 5-10-15 byly wyprzedaze i nie wytrzymalam, zrobilam maly zakup. Z reszta chyba poczekam do kwietnia;-)

Dziewczyny jak to z tymi szczepieniami jest. Miało od 1.01.17 R. wejść darmowe szczepionki na pneumokoki a teraz czytam - wprawdzie to tylko magazyn "dziecko" ale piszą tam , że od 1.12.17 czyli naszych nie obejmie. Zgłupiałam.
1488116224-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Chybra kurcze to powodzenia :D

Pola@ jak Ci przejdzie to się wstrzymaj chyba że masz niedługo wizytę i i tak musisz zrobić. Ja nie znoszę robić tego badania, bo mycie się przed sikaniem jest dla mnie mega wyczynem:D a co do tel to mam dużego pecha, spadł mi ostatni na ziemię ale siedziałam na schodach więc spadł z 10 cm i mi się szybka zbila:(

Tymuniek ja jeszcze nic nie kupiłam, tylko zapisuje wszystko.. boję się jakoś:pp

Aaggaa ale robisz pyszności!! Zazdroszczę, muszę coś zaplanować w tym tygodniu:))

Misia jaki hambek! [emoji7]haha rozumiem że nie tylko mój mąż je w ciąży więcej :D

Morela ja też czytałam że od stycznia. Na pewno nasze medyczne dziewczyny będą wiedziały:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

My na ostatki lezelismy w łóżku i ogladalismy filmy, w piątek mój miał spotkanie z kolegami ale, że nie pije to na spokojnie :)

Lilith oby szybko pomogli, ból zęba najgorsze... ja się obawiam żeby mnie nie zaczęły boleć zęby co musze zrobić pi porodzie,narazić cisza i niech tak zostanie :D

A ja z telefonami jakoś mam szczęście nic nigdy mi nie spadło, wpadło do WC czy gdzieś ;) mam prysznic wiec tam z nim nie chodzę kładę na pralkę żeby muzyka grała :D
Ubranka czasami coś kupię, ale u mnie nie ma żadnego smyka czy jakiegoś takiego sklepu wiec dopiero jak z siostra pojadę do Katowic to pewnie coś pokupuje :)
A teraz będzie dalej zus na mnie polowal wiec siedzieć w domu będę haha ;)

Juz we wtorek badanie polowkowe :D stresik mały jest już a co dopiero we wtorek..dobrze, że wcześniej mam wizytę u endokrynologa to czymś się zajmę :)

AAggAA ja do golabkow juz się 2tyg zbieram żeby zrobić i jakoś nie umie ..może w przyszłym tyg ;)

Morela ale jaja...tez czytałam ze od stycznia miało być za darmo...

Miłego popołudnia

reklama
Ewella będzie dobrze :) połówkowe masz w kato czy w Tychach? Będę trzymać kciuki! A jak sobie poradziłas z zusem? W ogóle jak jest kontrola to oni potem coś zostawiają w skrzynce?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry