reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokładnie @shaggy, brzmi jak frazesy, ale na pewno w końcu się uda :*

Miśka, w ciąży też można biegać :) ja próbowałam biegania, ale jakoś lepiej na mnie działają ćwiczenia :) chociaż niewykluczone, że jak znowu się wyprawie, to zacznę też biegać. Mam teraz masę energii i motywacji, żeby zrobić coś dla siebie. Mam nadzieję, że to coś da, a dzięki temu że się na czymś skupie i nabiorę formy, to szybciej zajdę :)

Ma czym byłaś? Ja Ci powiem, że miałam problem z utrzymaniem równowagi. Jak chodziłam jesienią, to po kilku zajęciach mięśnie się trochę wyrobiły i bez problemu się utrzymywałam, a wczoraj to jakaś masakra. Nie mogłam się na piłce utrzymać, żenua [emoji14]

Pokażesz wykres? Wczoraj chyba wrzucalas, ale nie odkopie już :*

Nie każdy musi mieć :)

Hm...ja słyszałam, że minimum 18 miesięcy, takie miałam zalecenia.

W necie jest napisane:
Pozostałości doczesnej i jaja płodowego.

Doczesnej, czyli przerosnietej błony macicy przy ciąży.

Jakby nie mogli po polsku napisać...

relgx1hpw702se3x.png

To może teraz się rozbiegam to jak zajdę to będę dalej biegać ... [emoji3]obym tylko maratonów nie robiła zanim zajdę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.
Marc przykro mi:(
Dzwoniłam po wyniki i tak:
Tsh za wysokie 4,490 masakra!już wiem dlaczego przytylo mi się ostatnio:no2:
Progesteron mam 16,47 w 21 dc czy jest ok?niemam norm bo mi zapomniala podac.co myślicie?

@marc właśnie dlatego nie chciałam Ci pogratulować ciąży... dla mnie te kreski niestety były bardziej szare niż różowe, a ja już tak miałam kilka razy, niestety takie zwykle nicc nie znaczą :( może jeszcze za kilka dni okaże się, że jednak, bo to bardzo wcześnie...

Dlatego ja tez nie dziękowałam :-) juz trochę lepiej sie czuje....
Moj mąż dzisiaj napisał mi, ze nawet piwa juz nie tknie, a przez cały wyjazd pił - wręcz chlał .... :-(
Ma z tym problem masakra ..... zachowuje sie jak nastolatek, który widzi pierwszy raz alkohol... dlatego myśle, ze nam sie nie udaje - taka prawda ....

@marc ... [emoji20] Mycha, no nie wierzę normalnie... Trzymaj się tam.. [emoji22] [emoji11]

@StorAnia skoro zdecydowałas się walczyć to walcz do końca! Wykorzystaj wszystkie mozliwosci, żebyś potem nie myślała że mogłaś zrobić jeszcze to i to i że może wtedy by się udało.... Progesteron, serio?! Mam wrażenie że tutaj co 3 dziewczyna ma z tym problem, biorą luteine albo dupka i śmigaja w ciąży! Serio jakiś konował... Trzymam kciuki [emoji110]

@Paraplu .... Cholera by to wzięła [emoji20] Ale wiesz, dziecko zjawia się w najmniej oczekiwanym momencie więc wiesz, nie znasz dnia ani godziny [emoji1]

@shaggy, przykro mi [emoji20]

a wam misiaki dziękuję [emoji8] [emoji8] włączyłam się wczoraj bo faktycznie humor spadł do poziomu mułu... Dzisiaj już jest lepiej, @ hormony się chyba ustabilizowały, do tego słońce za oknem i aż chce się żyć [emoji16] z tego całego okresu dostałam nawet zapiekankę na śniadanie [emoji1]

Tak coś czułam :-( No nic bedzie kiedyś lepiej .... u Was i u Nas

Tak coś czułam :-( No nic bedzie kiedyś lepiej .... u Was i u Nas
@marc ile Twój mąż ma lat? bo ja mam tyle co Ty i mój mąż też taki dzieciak..
Właśnie jak był czas staranek to była impreza za imprezą, ja brałam brom. więc nie piłam w ogóle alk ale mój sobie nie odmawiał :(

Hej dziewczyny.
Marc przykro mi:(
Dzwoniłam po wyniki i tak:
Tsh za wysokie 4,490 masakra!już wiem dlaczego przytylo mi się ostatnio:no2:
Progesteron mam 16,47 w 21 dc czy jest ok?niemam norm bo mi zapomniala podac.co myślicie?
Ojee spore to tsh... musisz zbijać koniecznie.

A progesteron... wygląda na to, że była owulacja :)

reklama
Do góry