reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny jak wy sobie radzicie/poradziłyscie po stracie? Wieczorami płacze. W dzień jest ok. Jeszcze jutro mam pogrzeb dziadka mojego Ł:( nie mam ochoty iść ale wiem że wsparcie jest mu potrzebne. Tylko jak tu wspierać gdy sama nie umiem sobie z tym poradzić.??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też tak jest...nie potrafię zrozumieć,nie potrafię zapomnieć...staram się żyć normalnie,ale czasem nie daje rady :( wszystko wraca,Jaś nie był chory a jednak...to boli najbardziej :( zaczęliśmy się starać od razu..
I nigdy ten strach nie będzie mniejszy,niezależnie czy poczekam czy uda się od razu...kochana żadne słowa nie będą dobre bo przecież jest ch...wo ...bardzo trzymam za Ciebie kciuki :*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie też tak jest...nie potrafię zrozumieć,nie potrafię zapomnieć...staram się żyć normalnie,ale czasem nie daje rady :( wszystko wraca,Jaś nie był chory a jednak...to boli najbardziej :( zaczęliśmy się starać od razu..
I nigdy ten strach nie będzie mniejszy,niezależnie czy poczekam czy uda się od razu...kochana żadne słowa nie będą dobre bo przecież jest ch...wo ...bardzo trzymam za Ciebie kciuki :*

Czekam na @i idę do lekarza. Nie chce czekać tyle czasu choć mam go bardzo dużo. Twój Jaś czuwa nad Tobą;)

Dziewczyny jak wy sobie radzicie/poradziłyscie po stracie? Wieczorami płacze. W dzień jest ok. Jeszcze jutro mam pogrzeb dziadka mojego Ł:( nie mam ochoty iść ale wiem że wsparcie jest mu potrzebne. Tylko jak tu wspierać gdy sama nie umiem sobie z tym poradzić.??

Ja porostu wytłumaczyłam sobie(z resztą tak mi też mówił lekarz), że to się zdarza, że nie ma w tym mojej winy, tak miało być. Widocznie źle się komórki podzieliły, i tak nic by z tego dobrego nie wyniknęło. A no i przede wszystkim wmawiałam sobie, że będzie dobrze, i że się uda niedługo (z tym niedługo to słabo wychodzi akurat [emoji6]), poszłam na badania, przeszłam na dietę i czekam na cud...

Będzie dobrze zobaczysz :) może szybciej niż się spodziewasz :) lada chwila i będziesz mogła się starać :)

Jak nie udzielałam się na forum nie miałam pojęcia że tyle osób ma straszne problemy najpierw z zajściem a potem z donoszeniem [emoji53] szybko czas mi zleciał to już 3 tygodnie a wydaje się jak by było to wczoraj ;(

Tak bardzo Wam współczuję dziewczyny tych strat, nawet nie mogę sobie wyobrazić jaaka to musi być tragedia i się wtedy czuje...

Mi się śniło na początku, że straciłam dzidzie, to w tym śnie mówiłam, że to nie możliwe i cały czas gadalam do brzucha: spokojnie, ja wiem, że tam jesteś, wiem, ze wszystko będzie ok i jeszcze serduszko znów zacznnie Ci bić - obudziłam się wtedy w potwornym nastroju, byłam zrozpaczona :/ czułam się trochę jak idiotka, że gadalam do martwego dziecka i nie mogłam się z tym pogodzić... nawet w śnie to TRAGICZNE przeżycie... jesteście MEGA DZIELNE, podziwiam

@marc wlasnie czytam na temat zagniezdzenia zarodka. We wkrwi wykrywalne dopiero jest po 12 dniach. Wiec serio kochana rob test !!! Trzymam nadal kciuki i jakos wierze w Ciebie !

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie ma dobrego sposobu. Każda z nas musi to po prostu przetrawic, przeżyć. Ja nie myślałam już o stracie tylko o tym że dalej gdzieś na mnie czeka mój dzieciaczek. O moim synku pamiętam- ale tłumacze to sobie tak - Tak chciał los i Bozia:) Widocznie tam u góry miało mu być lepiej.

reklama
Ja porostu wytłumaczyłam sobie(z resztą tak mi też mówił lekarz), że to się zdarza, że nie ma w tym mojej winy, tak miało być. Widocznie źle się komórki podzieliły, i tak nic by z tego dobrego nie wyniknęło. A no i przede wszystkim wmawiałam sobie, że będzie dobrze, i że się uda niedługo (z tym niedługo to słabo wychodzi akurat [emoji6]), poszłam na badania, przeszłam na dietę i czekam na cud...
U mnie akurat dieta to niepotrzebna. A badania zrobię jak pójdę do gin i powie co i jak. Doskonale wiem że to nie z mojej winy. Zawsze sobie powtarzam że tak musiało być. Jeśli się urodzi kiedyś moje dziecię to będzie złote[emoji2] wynagrodzi wszystkie chwilę

Do góry