Masz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udaloTo u mnie dooopa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udaloTo u mnie dooopa![]()
Wcale nie musi być normalnie... mi z 33sc bezowulacyjny zawsze wydłużał się do ok 42... dlatego w tym cyklu co zaszlam i byłam pewna że już owu niee będzie, to zaczęłam donga brać, żeby @ przyszła w miarę normalnieTo u mnie dooopa![]()
Jak zwykle u mnie. Jednego dnia słoneczko drugiego deszczNo ale, że jak? Kiedyś przecież musi przyjśćmi bezowulacyjny zawsze wydluzal cykl jeśli o to Ci chodzi kochana
![]()
Aaaaa gratulacje!!!! Wiedziałam, że to jednak ciąża u Ciebie. Super.[emoji122]Beta 350.... szok
Ciekawe co mi się miało udaćMasz niski progesteron może dlatego,dostaniesz,chyba ze ci sie udalo
Będziesz powtarzać czy przyrasta ładnie?Beta 350.... szok
Gratki!!!Beta 350.... szok