reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na moje oko to te testy są jakieś wadliwe [emoji35] ale cóż ;) ja ostatnia @ miałam tak jak dziewczyny 1.02 a one jakie maja już silne krechy wiec u mnie to po prostu wada testu [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
0eb707db8cbbc24c6720acf90a88dd7c.jpg

Facelle z rana. Wiec @bertha zostaje z dinozaurami ;-) moja macica robi sobie ze mnie jaja i psuje moje plany [emoji23][emoji23] @cheebay mam nadzieje ze jeszcze nie śpisz, wstałam bardzo wcześnie jak na urlop :p

Czekalam[emoji8] ja nie wiem, ale tam jest jakis cien cienia noo[emoji848]

Hej dziewczyny w końcu was doczytalam, queen jak cos tam widzę słabą kreskę ale może z oczami cos nie tak.
Co do mówieniu o ciąży tez jestem zdania ze lepiej zaczekać ja to w pracy o ile mi się wogole uda to powiem chyba jak brzuch urosnie :rolleyes: bo taka sytuacja była kilka dni się źle czulam za plecami slyszalam - pewnie w ciąży i nie odzywalay się i były wręcz nie mile a gdy dowiedziały się o tym ze to jednak nie ciąża to wtedy znowu normalna rozmowa. Rodzinie tez bym mówiła kolo 8 tygodnia .

0eb707db8cbbc24c6720acf90a88dd7c.jpg

Facelle z rana. Wiec @bertha zostaje z dinozaurami ;-) moja macica robi sobie ze mnie jaja i psuje moje plany [emoji23][emoji23] @cheebay mam nadzieje ze jeszcze nie śpisz, wstałam bardzo wcześnie jak na urlop :p

Kurde, nie zgadzam sie na negatywny wynik! Tam cos jest... niech sie wyklaruje... głupie testy.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nie mam innego wyjscia z tym klamstwem. Dowiedzialam sie o ciazy w srode. Rodzinka jeszcze nie wie. Beda zli, ze przed nimi ukrywalam no ale trudno. Chce chociaz do pierwszej wizyty wytrzymac.

Katia mamy tak samo tez mialam @ 2.02. Tez tak mi termin wychodzi.
Zeby tylko bylo wszystko oki.. Kolejny skorpion w rodzinie! Ja skropion, brat, szwagier. Ja urodzona w swieto 1.11 to i moze moja fasolka w swieto sie urodzi 11.11 :rolleyes:
też ostatnia @ 1.02. Termin mi wylicza na 7/8.11.
We wtorek idę do lekarza, żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i pewnie po heparynę.
Wie tylko mąż i przyjaciółka. Rodzina dowie się, jak wszystko dobrze pójdzie, po usg genetycznym, czyli za jakieś 2miesiące. Wcześniej nie mówię, znając moje doświadczenie. I tak już mam znowu schize i sprawdzam co chwila majtki i rozmyślam nad każdym bólem podbrzusza i krzyża- witajcie "radosne" 9mcy

reklama
Do góry