reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Masz racje tylko ze robilam testy owulacyjne i wedlug nich owu byla 18-19 dc a dzis mam 32 dc wiec teoretycznie jesli w tedy byla owu to test powinien juz cos wykazac. No nic. Pozostalo jak zwykle czekac ....

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli owy dajmy na to byla np 20 dc a masz teraz 32 to byłoby szczęściem gdyby wyszedł test.fakt, potrafią wychodzić w 10 dc , w 12 dc ale to rzadkość. Większość testów najbardziej wiarygodna jest w terminie@ :-) głowa do góry bo jeszcze nie wszystko stracone :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli owy dajmy na to byla np 20 dc a masz teraz 32 to byłoby szczęściem gdyby wyszedł test.fakt, potrafią wychodzić w 10 dc , w 12 dc ale to rzadkość. Większość testów najbardziej wiarygodna jest w terminie@ :-) głowa do góry bo jeszcze nie wszystko stracone :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Ci slicznie za pocieszenie [emoji8] srednio wierze, ale dziekuje ! Musialam sie wyzalic ;) mezowi nawet nie chce truc ze wczesniej robilam test. Czekam do 8.03.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Najgorzej jak wyjdzie cień i ta nadzieja o potem @ takie rozczarowanie.
Dziś mi śnił się niemowlak taki cudny przyraczkowal do mnie uśmiechnął się i cyca szukał żeby go nakarmić.oj za dużo myślę o tych staraniach nieudanych ze mi na łeb już siada.

Dziewczyny, bo najlepiej nie myśleć.. Wiem, ze latwo się mówi. Nam nie udawalo sie przez 4 cykle, wiem ze to jeszcze malo. W tym cyklu bylam pewna, ze nic nie bedzie. Po owu sie z tym pogodzilam, przestalam myśleć. Malo zagladalam na forum, zastapilam to dobra książka. Nie wczuwalam sie w swoje dolegliwość, jesli jakiekolwiek byly.. Boboseksy byly w 8, 10, 12 i 13dc, pozniej dopiero 20. Test owu wyszedl pozytywny w 14, wiec plemniki dostaly jakiegos dopalacza bo najwidoczniej przetrwaly conajmniej do 15dc.

reklama
@quenn_b trzymam kciuki. Achh wiosna idzie pełną parą.
Po drodze widzę mnóstwo bociano- czapli. Bo nie umiem zdecydować co to [emoji6] ale na bociany chyba za wcześnie.

Ponawiam pytanie. Co polecacie do smarowania na blizny pooperacyjne?
Contratubex! Tylko i wyłącznie... popatrzylam się wrzątkiem, miałam dwie dość spore blizny na brzuchu, zaczęłam od altyziaji, 3 miechy żadnej poprawy... potem contratubex, po 2 miesiacach dużo ładniej, a po kilki kolejnych ani śladu blizn!!! Moja sis też stosowala z tym samym skutkiem :)

Do góry