reklama
NeSSi
Moderatorka
Ja Ci powiem, że w pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam ...a teraz nagminnieBoże @NeSSi właśnie poczułam to, o czym kiedyś mi pisałaś, kichnełam i... myślałam, że przy okazji będę musiała skorzystać z ubikacji...jaki pieprzony ból.
Carmen24
Fanka BB :)
Dziewczyny chwalą sobie doz lub te z rossmanaWłaśnie ja też odkąd zaczęłam miesiączkować zawsze jak w zegarku, nawet tabsy wcześniej nie były w stanie namieszać, dlatego dzisiaj jestem już lekko nerwowa (ahh te przyzwyczajenia...). Poczekam do końca tygodnia. Jak okres się nie pojawi, zrobię jeszcze raz test. Swoją drogą polecacie jakieś testy? Kupiłam same Pink testy, takie dała Pani w aptece i nie wiem czy są czułe, jednemu się nawet barwnik rozlał po płytce..![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
Ja Ci powiem, że w pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam ...a teraz nagminnieBoli jak diabli, to wiązadła macicy
Najlepiej do kichnięcia kucnąć
![]()
Ja juz nawet jak przysypiam a chce mi sie kichnac to zwijam sie w klebek i kicham.... To samo z kaszlem...
Karolka2106
Emzilka
To nie sa zwidyDziewczyny nie wierzę!aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Karolka2106
Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤
Tak test wygląda po dluzszym czasie, wiem że już się nie powinno brać pod uwagę ale nie mam wątpliwości
Boże jak ja wytrzymam do wieczora żeby powiedzieć mężowi?
Co za cudowny prezent. Dziewczyny bierzcie Donga i pijcie ziółka.
Myślę że to mogło Nam dużo pomóc bo ja mam cykle ekstra nieregularne i ponoć w ciaze nie łatwo wtedy zajsc a do tego mój Ł miał gorączkę parę tygodni temu.... a udało się w pierwszym cyklu picia ziółek i brania donga.
Tak test wygląda po dluzszym czasie, wiem że już się nie powinno brać pod uwagę ale nie mam wątpliwości
Boże jak ja wytrzymam do wieczora żeby powiedzieć mężowi?
Co za cudowny prezent. Dziewczyny bierzcie Donga i pijcie ziółka.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Emzilka
Tez tak mialam za pierwszym razem.. Testu nie umialam w reku utrzymac, taki byl ciezki, lzy strumieniami lecialy.... Maz nie wiedzial co mi sie stalo...Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤![]()
Bedzie dobrze.. Dbaj o Was
Emsi*
Dziewczyny nie wierzę!aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Test 1 dzień przed miesiączka!![]()
Aaaa Karolka super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję.
Witamy w listopadzie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny nie wierzę!aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....
Test 1 dzień przed miesiączka!![]()
Gratuluje kolejnej listopadowej mamusi [emoji123][emoji6]
Opowiadaj jak cykl obstawiony i jakie objawy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom