reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela tak tre na tarce ale normalnie na grubych oczkach na tych najwiekszych takie sa wg mnie smaczniejsze no i troszkw mniej roboty.Ogolnie to z 15 min tarcia ale placki uwielbiam pod kazda postacia dzis mam w sosie grzybowym a taki pyszny mi wyszedl:DKiedya robilam w sokowirowce ale wiecej czasu mi zajmuje jej skladanie i mycie ze wole trzec:p

Misia mi sie snilo jakos w 10 tc ze urodzilam corke juz z zebami i nie chciala mleka tylko zelki jesc:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
dzień dobry :)
misia z tymi zębami to może nie być taki sen hehe Czytałam kiedyś taki artykuł, że czasem zdarza się, że dziecko rodzi się z ząbkami. Rzadko bo rzadko ale jednak.

Placuszki ziemniaczane, pyycha. U mojej mamy zawsze jadłam z sosem z kiełbaski, pieczarek i papryki czerwonej. My z R lubimy takie bez sosu, ewentualnie do tartych ziemniaków dodajemy kiełbaskę pokrojoną w kostkę i tak smażymy, też pycha.

Wczoraj dostaliśmy torbę ubranek od kolegi R z pracy. pojechał w niedzielę na zakupy i przy okazji wstąpił do nexta hehe bardzo miło z jego strony. Postaram się już nic nie kupować na ten okres 0-3 miesięcy bo już z ciuszków wszystko mamy, no i jeszcze w Polsce na nas czekają dwie torby... teraz będę kupować 3-6 :D

Już ciii z tymi plackami... Bo i mi się jeszcze bardziej zachce [emoji14].

Truskawka - ja też blenderem traktuje ziemniaki (i tak jak Ty siekam w nim lód, czekoladę, a wczoraj nawet robiłam bułkę tarta).

Tymuniek - super, że wizyta udana [emoji3]. Z tymi przystojnymi lekarzami to różnie bywa... Czasami bardziej stresują swoim wyglądem niż sprawa z którą się przyszło [emoji1].

Misia - nie chce nic mówić, ale zdarza się, że dziecko rodzi się z zębem (moja przyjaciółka miała na porodówce taki przypadek) [emoji6].
A z tym pechem to rzeczywiście.. Chyba ta rozlatujaca torba najbardziej by mnie wkurzyla.. A jeszcze bardziej ścieranie rozbryzganych jogurtów z posadzki. Mam nadzieję, ze reszta dnia będzie już mega pozytywna i szczęśliwa [emoji4][emoji110][emoji110]

Bułkaasia, aim - i za Was kciukasy [emoji110][emoji110]

Bułkaasia - spokojnie... Wdech.. Wydech - będzie dobrze!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bulkaasia - kciuki ! Wszystko bedzie dobrze :)
Jezusiu jeden dzien sie nie odzywam a tu tyle postów[emoji14]mialam wczoraj zly dzien bo juz ciezko mi z tym ze w nocy nie spie a o 7 trzeba wstawać , potem dojechac te 20 km do pracy a wracam po 18 do domu .. Wszystko mnie wczoraj bolało i plakac mi sie normalnie chcialo :D dzisiaj nie jest lepiej ... A do tego jechałam godzine bo takie korki ale staram sie nie byc bucem :D siedze wlasnie z termoforem na plecach :D

Widzialam ze pisalyscie o wadze dzieciaczków[emoji14]u mnie w 21+0 bylo 394g :D i lekarz powiedzial ze duzy chlopczyk haha od razu sie zmartwiłam ze urodze malego klocuszka [emoji23][emoji173] ale mysle ze nie bedzie tak zle :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry