reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

jest bladzoch :) jejku gratulacje a nie chcesz zrobić płytkowego?
temp. wzrosła?

u mnie dziś spadek ale nie duży, przygotowuje się na @
Zobacz załącznik 798209
Wszystko się może wydarzyć jeszcze. Może przyjdzie@ w sobotę i będzie przykro. Ale tłumaczę to sobie że przynajmniej będę wiedziała że zaskoczyło. Czekam :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak wzrosła ale minimalnie. Od dwóch dni wzrasta o 0.02
1489044151-aaaaaa.png

wykres jest dobry bo na jednym poziomie , myśle ze @ nie przyjdzie do Ciebie

wykres jest dobry bo na jednym poziomie , myśle ze @ nie przyjdzie do Ciebie
Nie znam się na wykresach bo to drugi cykl jak mierze temperaturę ale w poprzedim cyklu już ok 24 dc mialam normalna 36.68 i sspadala od 26 dc. Teraz mam wyższe wartości no i lekkie wzrosty. Sobota będzie dniem rozstrzygajacym.

Nie, w ogóle. Raz mi się zdarzyło ponad tydzień temu jak napiłam się kawy...
Wczoraj dla eksperymentu też sobie zrobiłam i mi smakowała ... :)
Ooo, młody musi się jeszcze wiele nauczyć :p

Edit: Antonia super, jest różowiutki bladzioszek :)
zazdroszcze bo pamietam, ze mi mdlosci i wymioty nie dawaly zyc :( a mlody jest the best, smieje sie juz w glos i kwiczy jak widzi cycka, no jest pociecha :D

@Antonia2016 Widze cien! Zrob jakis porządny test to moze nie bedzie watpliwosci.
Narazie nie chce bo jestem przed terminem@. Nie chce się nakrecac. Mam jeszcze dwa testy te z allegro więc jutro i pojutrze zrobię a jak w sobotę@ się nie pojawi to kupie jakiś dobry apteczny test :-) Taki mam plan

reklama
@Antonia2016 :) :) mi te testy też na początku pokazywały bladziochy bladziochów (na płytkowych nawet o czułości powyżej 25 były już ładne kreski). Dopiero tydzień po spodziewanym okresie na tych testach z allegro wyszły porządne kreski :p

@queen_b no ciekawe, ciekawe! Ile to już dni spóźnienia? 8-10?

@Spark ja mam z piersiami tak, że w dzień delikatnie bolą, ale w nocy koszmarnie. Muszę chyba spać w staniku sportowym.
W pierwszej ciąży piersi tak nie bolały i dosyć szybko przestały być wrażliwe.

@sylwkaq90 raz jeszcze kciuki zaciskam!

@Kociaciocia witaj! :) :)

@MartaBarbaraWeronika ładne kreseczki! Kciuki trzymam, aby ciemniały!!

Do góry