Boze!!!!super!!!!!wiem jak sie teraz cieszyszDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano. Od razu się pokazała
jutro idę na betę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze!!!!super!!!!!wiem jak sie teraz cieszyszDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano. Od razu się pokazała
jutro idę na betę
wierze.ja mam dokladnie to samo.testy pozytywne ale beta dopiero jutro.juz sie powoli ciesze ale caly czas sie boje.jakos ciezko uwierzycDziękuję, nie mogę w to uwierzyć![]()
DziękujęBoze!!!!super!!!!!wiem jak sie teraz cieszysz![]()
Super mnie tez kusilo. to beta teraz musi byc piękna!!! [emoji110]Dziewczyny zrobiłam dzisiaj rano. Od razu się pokazała
jutro idę na betę
Dziękuję, beta jutro ale u nas wynik będzie dopiero we wtorekSuper mnie tez kusilo. to beta teraz musi byc piękna!!! [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe wiem. Ale z każdym dniem będzie łatwiej a jeszcze pięknie przyrastajaca beta....Dziękuję, nie mogę w to uwierzyć![]()
Jutro zrobię bete, wynik będzie we wtorek. A powiedz mi jakieś jeszcze badania zrobić, progesteron?Hehe wiem. Ale z każdym dniem będzie łatwiej a jeszcze pięknie przyrastajaca beta....
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ja juz sie nie moge doczekac!!!Dziękujęczyli jutro razem betujemy
uwierzymy dopiero jak zobaczymy malucha na usg
![]()
Tak progesteron tez żeby lekarz mógł ewentualnie dołożyć w luteine. Na weryfikacje dla lekarza robiłam betę, progesteron i estradiol.Jutro zrobię bete, wynik będzie we wtorek. A powiedz mi jakieś jeszcze badania zrobić, progesteron?![]()