• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha u mnie też cycki jak bomby [emoji23] Powoli przestają mieścić się w stanik, ale co tam- przynajmniej nie wiszą tak jak przed ciążą [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry