reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jadę na szpital coś jest nie tak miałam zaparcia i coś mi się wysunęło nie wiem czy to macica czy co [emoji37] boję się nawet mąż to widział że coś jest

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Macica się wielkości piłki do kosza teraz , więc raczej nie.
Dawaj znaki. Trzymamy kciuki, żeby to nic groźnego. Moze hemoroid.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Wiekszosc to tylko suplementy.
Lek to Magne b6. I ten polecam, ja mój lekarz i moje znajome. :-)
To jeśli chodzi o magnez.

Jednak bardziej polecam Aspargin + ewentualnie mniejsza dawkę magnezu.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli moge zapytać ,dlaczego jest lekiem ?

Jadę na szpital coś jest nie tak miałam zaparcia i coś mi się wysunęło nie wiem czy to macica czy co [emoji37] boję się nawet mąż to widział że coś jest

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak wrócisz!

Ja tez magneB6.

Jutro wizytujemy. Usg III trymestru u naszego lekarza. Jak to mawiamy z mężem "Jedziemy na widzenie z córką".

oar8pg4n1kii9v0d.png
Powodzenia!Ja juz nie moge sie doczekać mojego usg bo miałam teraz b.długą przerwę i troche sie martwie.Dziecko chyba nisko ułozone bo mam duze bóle nad spojeniem i czasami mam wrażenie ze mi tam coś peknie taki ucisk czuję.

A ja mam we wtorek "widzenie"i tez nie moge sie doczekac juz musiala sie duzo zmiecic i moze wloski bedzie widac [emoji7]i musze sie dopytac jak ona lezy ,bo wedlug mnie jakos poziomo [emoji849]bo czuje jakby rsczki z jednego boku i nozki z drugiego.A moze tak sobie fikolkuje teraz Hm .Bylam dzis na imprezie firmowej i zjadlam jak kon 3 talerze i 1 talerze z 3 ma ciastami ,jak tak dalej pojdzie to beda mnie toczyc na porodowke[emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uśmiałam się :) Także tego... wiosna? :D

Dziewczyny pisaliście już że magnez lubicie jeść, a jakiś konkretny polecacie? Przydałaby mi się suplementacja (wyniki plus skurcze łydek) i zastanawiam się czy zdać się na opinie farmaceuty czy poprosić o jakiś konkretny środek?
Lekarz nie doradzał mi nic konkretnego.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja biore magne b6 poleciła mi kolezanka pracująca w aptece :)

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Powodzenia!Ja juz nie moge sie doczekać mojego usg bo miałam teraz b.długą przerwę i troche sie martwie.Dziecko chyba nisko ułozone bo mam duze bóle nad spojeniem i czasami mam wrażenie ze mi tam coś peknie taki ucisk czuję.

A kiedy masz swoje?
Spojenie moze bolec , jak główka juz na dole. Relaksyna działa na wszystkie kości Innocentego cos sie tam rozchodzi. Najważniejsze, żeby takiego uczucia napierania nie było, bo szyjka wtedy zagrożona.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry