ludek
Fanka BB :)
Super czekalam od wczoraj na wiadomość od Ciebie [emoji4] czyli teraz tylko do przodu i po kropeczki [emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super czekalam od wczoraj na wiadomość od Ciebie [emoji4] czyli teraz tylko do przodu i po kropeczki [emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko w Twoim przypadku jest dziwne nie rozumiem nic.Dziewczyny mam pytanie do was. Mialam punkcje w piatek transfer jest odroczony nie wiem do kiedy. Moja doktor zalecila przyjmowanie po punkcji luteiny dopochwowo 3xdziennie majac świadomość ze transfer bedzie za kilka tygodni. ja widze ze kazda z was przyjmuje na kilka dni przed transferem luteine. Czy w moim przypadku jak transfer odroczony to czy jest sens jej brania czy ta luteina musi byc stosowana po stymulacji hormonalnej w jakims celu?
Powodzenia [emoji4] sciskaj kropki na 9 miesięcy[emoji110] [emoji4]Hej Dziewczyny. To już dzisiaj, jestem już po konsultacji z doktorem, czekam na transferBędę mieć kroplówkę z atozibanu...Już za chwilkę dzieciaczki będą u mnie w brzuszku
![]()
Rozmawialam z pania z laboratorium powiedziala ze jak zarodek osiagnie wlasciwe parametry to go zamroza i nie wykonaja badania. No wlasnie po cholere ją biore to dziś ma dzwonic moja doktor wiec sie zapytam o co chodzi z ta luteina. Mam wrazenie ze ona zapomina z jakim ja programem staruje i mysle ze tą luteine przepisala bo zapomniala ze transfer bedzie za kilka tygodni po zbadaniu zarodka. Pewnie jej sie popierd..... i myslala że za kilka dni transfer. Ja jestem jedna nogą w grobie przez nią.Wszystko w Twoim przypadku jest dziwne nie rozumiem nic.
U mnie w klinice jest milion kobiet z niskim AHM i 40+ żadna z powodu wieku nie robi pgs zwyczaj mają 1 lub 3 słabe zarodki w 3 dobie i biorą wszystkie. Implamtuje sie czasem 1 lub wcale . A luteina brać miesiąc bo.... nie wiem jakie może być tego uzasadnienie. Ja po punkcji zaczynam brać jak potem zadzwonili że nie ma zarodka i odstawiam wszystkie leki i czekam na okres.
Jak dziś zadzwonisz to zapytaj bo chyba jej się coś popier......
Widzę że podjelas decyzje trzymać do blastki.
Powodzenia
Zalecenie bylo brac przez tydzien. Niby do konca tyg mam to brac ale zastanawia mnie w jakim celu.Wszystko w Twoim przypadku jest dziwne nie rozumiem nic.
U mnie w klinice jest milion kobiet z niskim AHM i 40+ żadna z powodu wieku nie robi pgs zwyczaj mają 1 lub 3 słabe zarodki w 3 dobie i biorą wszystkie. Implamtuje sie czasem 1 lub wcale . A luteina brać miesiąc bo.... nie wiem jakie może być tego uzasadnienie. Ja po punkcji zaczynam brać jak potem zadzwonili że nie ma zarodka i odstawiam wszystkie leki i czekam na okres.
Jak dziś zadzwonisz to zapytaj bo chyba jej się coś popier......
Widzę że podjelas decyzje trzymać do blastki.
Powodzenia
Powodzenia. Trzymam mocno kciuki!!!Hej Dziewczyny. To już dzisiaj, jestem już po konsultacji z doktorem, czekam na transferBędę mieć kroplówkę z atozibanu...Już za chwilkę dzieciaczki będą u mnie w brzuszku
![]()