reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Termin mam na 4.04. W tym cyklu miałam plamienia wieczorem 7.03 więc cykl zaczęłam liczyć od 8.03 i jest 29 dni
Poczekaj jeszcze przynajmniej do poniedziałku. Szkoda pieniędzy na betę przed okresem tak mi się wydaje. Lepiej chyba test zrobić :)
Jak dasz radę poczekać to poczekaj do okresu jak nie to zrob czuły test 10.

A mógłby wyjść pozytywny?
Teraz nie bardzo ja robiłam np 4 dni przed okresem super czułem testem i wyszedł cień cienia. Poczekaj jeszcze przynajmniej do 3-4 dni przed okresem ale jak ktoś tu mówił lepiej znieść kolejny okres niż kolejny negatywny test ciazowy. Lepiej poczekac do terminu okresu. Tak jak to robi mądrze @Windy91 my ja tak tylko podpuszczamy ;)

Awans mam już podpisany, więc to nie będzie grało roli ;)
Łeee, to zmienia postać rzeczy :) to bym powiedziała :) powiedziałabym, że czekałam, żeby się upewnić, że wszystko będzie ok:) pewnie jesteś w trakcie rozmowy... [emoji110]

@Lanvin no co [emoji1] do terminu @ na bank pocZekam, w tym cyklu jakaś siła spokoju mnie opanowała [emoji1] może dzisiaj kupie test jak będzie mi po drodze, ale test najwcześniej w piątek, piernicze [emoji23] chyba 12dpo, obstawiam że była w 18-19dc... Jak się teraz nie uda to termometr i ziółka w ruch, będę wiedZieć na czym stoję. A kolejny cykl odpuszczamy [emoji20] więc będę mogła na spokojnie śledZić cykl [emoji6]
Czemu odpuszczacie? Mam nadzieję, że odpuścicie, bo będziesz miała brykajacego bobasa w środku [emoji3]

Kochana ja jajo zniose do 1 kwietnia! Za mnie możesz trzymać kciuki żeby następnym razem było szczęśliwe zakończenie. Ja narazie mam przerwę.
No właśnie... Gorzej jak test Ci zrobi żarcik kosmonaucik w prima aprilis [emoji3]

Poczekaj jeszcze przynajmniej do poniedziałku. Szkoda pieniędzy na betę przed okresem tak mi się wydaje. Lepiej chyba test zrobić :)
Jak dasz radę poczekać to poczekaj do okresu jak nie to zrob czuły test 10.
Też tak sądzę :) jeszcze beta nie wyjdzie, bo może być za wcześnie i się poddasz.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry