No moja właśnie też mi to powiedziała jak dziś do niej zadzwoniłam w paniceMi lekarz powiedział, że w puregonie600 tak naprawde jest 700 j. To pewnie dlatego.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja właśnie też mi to powiedziała jak dziś do niej zadzwoniłam w paniceMi lekarz powiedział, że w puregonie600 tak naprawde jest 700 j. To pewnie dlatego.
Ja będę brałaDziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.
Ja stosowałam za namową koleżanki która w tym samym dniu co ja miała punkcje. Udało się za pierwszym razemDziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.
Przykro mi [emoji52]Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Bardzo mi przykro :-(Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Ja miałam ale lekarz powiedział ze nie ma dowodów na to ze embrio glue pomaga. Nie wiem, ja robiłam wszystko żeby zwiększyć szanse [emoji16]Dziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.
My wzięliśmy embrioglue, i póki co chyba jest dobrze, beta przyrasta prawidłowo, pecherzyk jest.. Czekamy na wizytęDziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.