reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja mieszkam w małej miejscowości, tutaj nie mam lepszego sprzętu nigdzie, stąd pewnie ten szpital o 3 stopniu referencyjności.

7u223e3kwboc3bjp.png

Kurczę Dziewczyny martwię się o Was, koniecznie dawajcie znać co się dzieje.. pamiętajcie,że co by się nie działo jesteście na pewno w dobrych rękach,wszystko się ułoży !! Wiem,że to marne pocieszenie,ale jesteśmy już w tych bezpieczniejszych tygodniach także głowa do góry. Musi być dobrze :*

Obawiam się,czy i u mnie tak nie będzie,bo już na połówkowych Mała była do tyłu z obydwu terminów ,ale wiadomo jeszcze był czas,żeby nadrobić i 6kwietnia się okaże..

Kurcze coś dzisiaj pechowe te nasze wizyty [emoji19]

Moja Milenka czuje się dobrze, waży 1450 g. I niestety pcha się strasznie na świat. Lekarz mówi że mam zwolnić i więcej leżeć bo mała ustawiona jest bardzo nisko do kanału rodnego i mocno naciska na szyjke....niby nie straszył ale stwierdził że przecież nie chcemy wcześniej urodzić [emoji29]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry