reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie, jutro rano mam przyjechać. Teraz jedziemy synka spakować do babci i albo jeszcze dzisiaj do siostry pojadę albo jutro nad ranem wyjedziemy - mam 150km do Bydgoszczy...

7u223e3kwboc3bjp.png
Rozumiem, myślę o Was cały czas i czekam na informacje. Spróbuj chociaż trochę się przespać w nocy :*

reklama
Ale na oko sam mówi czy USG pokazuje?
USG pokazuje. Pamiętam jak byłam na wizycie na której pierwszy raz wagę poznałam i Pani doktor mi mówiła że właśnie od tego tygodnia już nie liczy się wzrost tylko ale już obwody i waga. Z tego co zrozumiałam to właśnie obwody maja największe znaczenie ale na pewno długości jakoś też są brane i orientacyjnie średnia sprzęt sam wylicza.

USG pokazuje. Pamiętam jak byłam na wizycie na której pierwszy raz wagę poznałam i Pani doktor mi mówiła że właśnie od tego tygodnia już nie liczy się wzrost tylko ale już obwody i waga. Z tego co zrozumiałam to właśnie obwody maja największe znaczenie ale na pewno długości jakoś też są brane i orientacyjnie średnia sprzęt sam wylicza.

Dzięki. Mi lekarz powiedział,że USG nie ma wagi tylko oni to liczą orientacyjnie po tygodniach ciąży.
Ale ważne ,że z dzidzią wszystko ok.

Dzięki. Mi lekarz powiedział,że USG nie ma wagi tylko oni to liczą orientacyjnie po tygodniach ciąży.
Ale ważne ,że z dzidzią wszystko ok.
No usg wagi nie ma ale i lekarz w oczach też nie tym bardziej że dzieci są różne. To jest średnia wyliczania przez sprzęt na pewno bo za każdym razem zaznaczają różne fragmenty ciała i później waga sama wyskakuje :)

reklama
Jestem po wizycie. Marcelek nie rośnie jak powinien, jest młodszy niż wiek ciąży, dodatkowo brzuszek jeszcze mniejszy ma [emoji24]
Ilośc wód w normie, przepływy w pępowinie też dobre. Dostałam skierowanie do szpitala, mam jechac albo do Torunia albo do Bydgoszczy - tam gdzie mają III stopień referencyjności.

7u223e3kwboc3bjp.png
Oh mój Boże co się dzieje z tymi naszymi maluchami? Raptem przestali im się chce rosnąć? Trzymam za was dziewczyny kciuki!!!
Wionatq jak tam po obchodzie? Dowiedzialas się czegoś nowego?

Vanilia a czujesz ze jest maluszek nisko?ja też czasami mam wrażenie ze az mi w pochwie gmera i teraz sama się obawiam. Wizyta za tydzień!

My dzisiaj z m. podpisaliśmy umowę przedwstępna kupna mieszkania. Duży krok dla nas a nadal nie wiem czy dobrze zrobiłam. Oboje trzymamy się narazie trochę na dystans. Mam nadzieje ze z czasem znowu się do siebie zblizymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry