reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja słyszałam też o tym i duża jest szansa na bliźniaki podobno. Ale to dla mnie takie straszne. Póki okresu nie dostanę nie działam. Robię sobie teraz owulacyjne testy żeby wyczuc kiedy ta @ mniej więcej przyjdzie. Mam nadzieję że cykl wróci do swojego rytmu od razu bo był prawie idealny.

No i ten wykres Twój obiecujący [emoji110][emoji110][emoji110]

@mfifi04

I tak będziemy zawsze się zastanawiać bo to takie straszne jak ktoś ci daje coś pięknego na chwilkę a potem brutalnie zabiera. A czemu miesiąc Ci został? Miałaś zabieg?
Tak miałam. Szybko minęły 2 miesiące. Na dniach powinna być @ :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Whaaat? A owu w którym dniu miałaś?

Wg tabelki ma 1.04, ale dzisiaj chyba już 12 dpo, dobrze pamiętam marc?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnio mi sie spóźnił wiec wychodzi na 2 kwietnia .... dzisiaj chyba 13 dc jak dobrze kojarzę

Marc, czyli dziś 13 dpo, bo wg wykresu owu była w 13 dc, czyli 16 marca, tak?

Ty nie mierzyłas temp w zeszłym miesiącu, prawda?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry