reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja będę miała parkę [emoji6] fajnie , że syn , ale dlaczego same kobiety się rodzą wśród znajomych i rodziny. W najbliżeszej rodzinie urodzą się kolejne 3 baby. Basia ma termin za tydzień[emoji173] :D Rodzyneczek mój[emoji8]

A ja dziś zaczynam SR. Ciekawe jak będzie tym bardziej , że idę sama. Mąż będzie z Melią siedział i nawet nie mamy ,gdzie ją podrzucić- moja mama w pracy dziś jest do 18 a u teściów remont i mega Sajgon. Mam nadzieje , że nie będę tam sama bez pary.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Ja też idę dzisiaj na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i też nie wiem czy nie będę sama zależy czy mój się wyrobi wrócić z pracy [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)

Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)
Przy moim pierwszym porodzie mąż był na korytarzu, przy drugim dzielnie trzymał mi nogę, bo się zaciskalam. A teraz kręci, że jeszcze nie wie, raczej tak, ale zobaczymy jak to będzie ;)

Mój chce byc przy porodzie a ja chcę by On był przy mnie. W sumie inaczej sobie nie wyobrażam. Tylko najpierw czekam aż mały się obróci,bo kilka dni temu zwrócił się pupką do dołu i obawiam się cesarki. A nie wiem czy w naszym szpitalu tatuś może być przy cesarce

Arya no widzisz, już lepsze wieści [emoji4] napewno będzie ładnie przybieral. Trzymam kciuki [emoji110]

Gaya tak, mój będzie przy porodzie. jakoś z nim wydaje mi się że mniej będzie bolało hihi. Był przy pierwszym, i oboje twierdzimy że to najpiękniejsze chwile w życiu [emoji2]

Ja sobie pomału prasuje. Miałam poczekać z prasowaniem do końca kwietnia ale po tym co wczoraj powiedział lekarz wolę mieć gotowe wcześniej [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry