Marciotek88
Fanka BB :)
Wionatq dobre wieści. Sytuacja opanowana więc mniej stresu wyjdzie Wam na dobre!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajjak to mówią najważniejsze że zdrowe
Mój tata też chciał chłopaka by był jak on mechanikiem a tu masz 3 córkiMi się poszczęściło ,bo mam tak jak marzyłam czyli starszego chłopca a teraz będzie dziewczynka (oby
)
Tyle ,że ja jestem w 29tc,dokładnie 28skończony i 5 dzień na dziś,więc nie wiem skąd ten 30.Zawsze tak piszą. Jesteś np w 29 i 3 dni to piszą 29/30 bo teoretycznie to już 30 tydzień.
A USG samo wylicza wagę dziecka na podstawie obwodu główki , obwodu brzucha,długości kości udowej i i wymiaru dwuciemieniowego główi.![]()
U mnie w 29 tc 1600-1700. Ciut ponad normę w siatce centylowej na ten tydzieńDobrze ze na koniec dnia choć troche dobrych wiadomosci.1650g w 30tyg. to chyba duzo..?
Od 3 dni jestem znów przeziebiona ale dziś to już na maxa. Nie chce iść do lekarza bo znów mi da leki a ja już ich brałam w ciąży za dużo. Pije stodal, biore wit. C i psikam tamtum verde. Mam też tabletki *spam* na gardło ale nie działają. Jakiś domowy sposób na nieziemski ból gardła ?
![]()
Cześć dziewczyny, jestem Zuza i mam termin na 18 czerwca. Będę miała trzecia córkęStarsza jest z 12, a druga z 15 roku. Szczerze to miałam nadzieję na synka, to była nasza ostatnia próba, ale nie wyszło
Mi to było wszystko jedno, tylko mąż trochę był podlamany, że ma same baby i na podpaski nie zarobi.
Ja mam na 18, ale zbytnio się go nie trzymam. Pierwszą córka była po terminie równe dwa tygodnia, a druga osiem dniI ja mam termin na 17.06 :-)
A u nas malowanie sypialni i już 2 dzień śpię na kanapie w salonietragedia,mąż niewyspany,narzeka,ale że to wesołek to i humor Go nie opuszcza. Jeszcze jeden dzień na kanapie i powrót do swojego królewskiego wyra
![]()
Jaka u Was pogoda? ciepło,słońce? czy tak jak u mnie pochmurno,ale temperatura ok?