reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje kochana mam nadzieję, że tak jest. Przecież u mnie jest tak super nie mogły mnie tak szybko opuścić

Właśnie nie mam relanium :-( zrobiłam sobie kawę inke może to pomoże :p
Rozpieszczaj sie Kochana bo masz do tego prawo! :). I nie martw sie na zapas bo nie wiesz co to było i czy miało jakiś wpływ. Tylko beta prawdę Ci powie. Trzymam kciuki za Wasza trójeczke :). No przepraszam, z mężem czwóreczkę :).

reklama
Brała któraś z was diphereline3.75? ciekawa jestem jak sie po tym czulyscie?ja dzisiaj wzięłam pierwszy zastrzyk i trochę sie martwię jak sie bede czuła, narazie mam wrażenie ze mnie żyły u nóg bola... do tego wszystkiego od paru lat mam nerwice z racji stymulacji i podjęcia nie zażywam nic poza hudroxsyYna czy to można zażywać jak sie zastrzyk dostało? Wiem wiem nie chce popadać w pranije...

reklama
Do góry