reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chciałabym zasięgnąć Waszej opinii znajomi jutro proponują nam wycieczkę do Krakowa autem normalnie tam pewnie trochę połazić, zjeść jakiś obiadek i do domku, pewnie nic wyczynowego tak dla zabicia czasu, jutro to będzie mój 5dpt jak mysliscie zaszkodzi mi taką podróż? Ode mnie z domu do Krakowa mam jakieś 130km co powiecie można czy nie bardzo?
Myślę podobnie jak pkati. Też mam syna do ogarnięcia, w wieku przedszkolnym więc dużo ruchu mamy. A jutro jeszcze 6 urodziny w bawialni, a za tydzień w domu dla rodziny. Dom trzeba delikatnie ogarnąć bo mąż na łikendy przyjeżdża.
Taka wycieczka w sam raz. Oderwiesz się trochę [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zapełnijmy ten kalendarz!! Niech będzie pełen ważnych dla nas dat:
wizyty, punkcje, transfery, bety i... przede wszystkim daty prodów.

Wpisujcie się, tak żeby nic nikomu nie umknęło :)

link do: Kalendarz

Kurcze,chciałam się dopisać ,ale nie wiem jak ,wchodzę na link i nic ...
Hmm, zacytuję mój ulubiony tekst informatyków u mnie w pracy : dziwne, u mnie działa :D i z kompa i z telefonu. Trzeba chwilę poczekać aż się wszytsko załaduje, ale działa.

Podaj mi proszę swoje terminy, wpiszę je. A ty, proszę, spróbuj jeszcze raz albo dwa.

Czy ktoś jeszcze ma problemy?

reklama
Do góry