Emilianka6966
Fanka BB :)
Jest kreseczka od kropeczkaI jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jest kreseczka od kropeczkaI jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Ja mam 1x encorton, 3 x duphaston, 3x estrofem, 1x cronine i 1 x fraxiparinedostajecie w standardzie po transferze jakies leki na podtrzymanie typu luteina, zastrzyki itp?
Jest na 100% jest. Gratulacje!I jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Tak jutro gdzieś o 18 będąPo cichutku gratuluję a wyniki bety będą jutro juz?
Nie ma.Bardzo mi przykro... Każdą z nas ciągnie to bardzo po kieszeni... A nie ma w twoim miescie programu leczenia niepłodniści?
Luteina 2x300, Prolutex 25mg, Estrofem 2x1, Fraxiparine, Acard, Encorton no i witaminy, kwas foliowydostajecie w standardzie po transferze jakies leki na podtrzymanie typu luteina, zastrzyki itp?
dostaniesz recepte ale za wszystko trzeba placic niestety a to nie male sumydostajecie w standardzie po transferze jakies leki na podtrzymanie typu luteina, zastrzyki itp?
U mnie podobnie. Może 3 minutki leżałam potem poprosiłam pielęgniarke żeby zrobiła mi zastrzyk z fraxiparine bo się bałam sama i ubrałam się i już.Dziewczyny u mnie po transferze w klinice w ogole sie nie lezy 20-30 min jest transfer następnie pan embriolog idzie sprawdzic ta rureczke pod mikroskop czy napewno rurka jest pusta jak tak to dziekujemy piąteczka i życzymy powodzenia...i tyle a jak u was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dziś miałam transfer jutro lecę. Ostatnio też było podobnie.Dziewczyny jutro lub pojutrze chciałabym już wracać do UK.Czy możecie napisać czy wy po transferze lecialyscie samolotem? Ja zastanawiam się jednak nad autobusem...niewygodnie i długo ale chyba bezpieczniej.Co o tym myślicie?
Super, że juz jesteś po :-) Trzymam kciuki :-*Ja dziś miałam transfer jutro lecę. Ostatnio też było podobnie.
Dla mnie autobus to by była jakaś meczarnia tyle godzin.
Lekarz nie widział żadnych przeciwskazań do lotu.