reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

obstawiam owu teraz :)
Że w niedzielę?? Ja dalej biorę donga...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Czemu podwójna? Ja właśnie nie wiem jak to interpretować, niby wszystko wskazywało, że była, ale temperatura spadła i nie rośnie... Więc nie było?

Właśnie sprawdziłam na stronie Rossmanna, do 8 kwietnia testy owu Facelle można kupić za 16,99 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Wiem że nie może być podwójnej ale jest spadek wzrost znowu spadek. Tak dziwnie. Mówiłaś że leki brałas może to tempke zaburzylo. Chociaż ja to na wykresach się nie znam [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czemu podwójna? Ja właśnie nie wiem jak to interpretować, niby wszystko wskazywało, że była, ale temperatura spadła i nie rośnie... Więc nie było?

Właśnie sprawdziłam na stronie Rossmanna, do 8 kwietnia testy owu Facelle można kupić za 16,99 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
No to wiadomo że pierwsza pod rossmannem będę stała jak jest promo na testy owu ;-)

Ja właśnie nie wiem jak ten miesiąc interpretować, robię błąd że nie mierzę temperarury, 12-13 dc oceniła bym na + jeśli chodzi o śluz ale test z 13 dc nie bardzo można na pozytyw ocenić, a 17 dc gdzie test jest teoretycznie mega dodatni sucho w gaciach jak nie wiem co. I jak tu nie zgłupieć?

No to wiadomo że pierwsza pod rossmannem będę stała jak jest promo na testy owu ;-)

Ja właśnie nie wiem jak ten miesiąc interpretować, robię błąd że nie mierzę temperarury, 12-13 dc oceniła bym na + jeśli chodzi o śluz ale test z 13 dc nie bardzo można na pozytyw ocenić, a 17 dc gdzie test jest teoretycznie mega dodatni sucho w gaciach jak nie wiem co. I jak tu nie zgłupieć?

Ja bym obstawiała, że pik był w 13 dc, czyli owu mogła być w 14dc. Szkoda, że nie mierzysz tempki, to byśmy miały jasność :) Sugerowałabym się Facelle, a nie tymi paskowymi.

reklama
Do góry