reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja trę ziemniaki na drobnej tarce. Dodaje ze dwa jajka. Smaże boczek albo kiełbaski i dodaje do ziemniaków razem z tym olejem z patelni co się wytopi. Oczywiście idzie jeszcze cebula i czosnek. Przyprawy do smaku. I tyle. Do pieca i jak się ładnie zrumieni wyciągam. Zazwyczaj z godzinę półtorej na 170 stopni. Zalezy jak wielki robie. U mnie to się blacharz nazywa.

Moj tata jeszcze blache slonina wyklada :)

p19u9jcg81ehxczt.png
 
reklama
reklama
Do góry