reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
I generalnie wszystko mnie boli- pachwiny, krocze, kregoslup hahah troche sie zrobilam marudna, ale maz mowi ze da sie wytrzymac;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hahaha :) ja najchetniej bym lezala, ale z drugiej strony boje sie zasiedziec ;) dlatego spaceruje pomalutku, cos tam porobie w domu... na szczescie szybko zasypiam i mam jeszcze twardy sen ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja dziś po wizycie spokojniejszy :) wszysyko w porządku szyjka ładna,zamknięta. :D młoda siedzi nóżkami na dole :/ bałam sie troszke wagi ,ale jak na moje możliwości +2kg w miesiąc to nie jest tak źle [emoji3][emoji4]
Troszke winiki Ths kiepskie i mam podniesiona dawke eutyroxu .
ZA 3 tyg. Mam na usg przyjść.
Na następną wizyte mam zrobic HBsAg mieliście zlecone to badanie?

Aaa u nas burza [emoji33][emoji33]

5djylbetecfse5n6.png

Ja dziś po wizycie spokojniejszy :) wszysyko w porządku szyjka ładna,zamknięta. :D młoda siedzi nóżkami na dole :/ bałam sie troszke wagi ,ale jak na moje możliwości +2kg w miesiąc to nie jest tak źle [emoji3][emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

Tak, ja badałam sobie te przeciwciała :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ale się rozmarzyłyście [emoji6][emoji7] ja też tęsknię za spaniem na brzuchu, ale podzielam zdanie Zająca - będziemy spać na cyckach w morzu pełnym mleka [emoji1]
Gratuluję udanych wizyt [emoji8][emoji106]
@motylek05 ja też mam na następną wizytę zrobić hbsa

16udskjopmtfyunf.png

5djylbetecfse5n6.png
Hmmm a co to jest za badanie ? Jaka dawke euthyroxu bierzesz ? Ja mam 5x 88 i 2x100

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry