Dziewczyny juz Wam mowilam o mojej znajomej co przechodzila chyba 5 razy przez IUI i jedno in vitro ktore sie nie powiodlo a dzid po drugim mi wyslala pozytywny test  ma jeszcze zrobic badanie krwi alr juz jej gratulowalam
 ma jeszcze zrobic badanie krwi alr juz jej gratulowalam  )) bardzo sie ciesze
)) bardzo sie ciesze  i my z Mezem tez chyba sir decydujemy na in vitro .... Tylko z lekarzem jeszczr musze sie spotkac i porozmawiac
 i my z Mezem tez chyba sir decydujemy na in vitro .... Tylko z lekarzem jeszczr musze sie spotkac i porozmawiac 

reklama

Nina001
Fanka BB :)
Widzę,że coraz wiecej z nas robi krok w kierunku in vitro  Na początku maja zaczynam swoja przygodę z tematem.
 Na początku maja zaczynam swoja przygodę z tematem.
Powiem Wam szczerze,ze na poczatku zalowalam bardzo,ze musimy troche zaczekac ze stymulacją do punkcji jajnikow (M.akurat wyjeżdza w przewidywanym momencie pobrania jajek) ale teraz bardzo sie cieszę z takiego obrotu sprawy. Psychicznie odpoczywm po frustracji związanej z nieudanymi iui Schowalam testy owulacyjne i nie wsluchuje sie w organizm. Trzymam kciuki za dwie kreski na testach każdej z Was!
 Schowalam testy owulacyjne i nie wsluchuje sie w organizm. Trzymam kciuki za dwie kreski na testach każdej z Was! 

Powiem Wam szczerze,ze na poczatku zalowalam bardzo,ze musimy troche zaczekac ze stymulacją do punkcji jajnikow (M.akurat wyjeżdza w przewidywanym momencie pobrania jajek) ale teraz bardzo sie cieszę z takiego obrotu sprawy. Psychicznie odpoczywm po frustracji związanej z nieudanymi iui
Bubu19821
Właśnie jestem po rozmowie z mężem i on woli podejść do in vitro. Nie chce już trzeciej iui. Także umowie się do lekarza i niech mi wszystko wytłumaczy i powie na co mam się szykować. Tyle że z in vitro muszę poczekać do lipca co najmniej. Musi upłynąć 6 mc od ostatniej narkozy..... Ale będę miała czas się przygotować i uzbierać pieniążki..

natalix0
Ja mam zrobić najpierw test ciążowy i jeśli wyjdzie pozytywnie to bhcg plus progesteron.W sobotę laboratorium u ciebie normalnie funkcjonuje? Bo w sumie nie wiem jak u mnie w klinice bo to święta więc chcę zrobić w piątek żeby wiedzieć czy leki odstawić itp.nie chce przez święta czekać w domyslach
natalix0
Odpoczniesz psychicznie i będziesz miała siłę do walkiWłaśnie jestem po rozmowie z mężem i on woli podejść do in vitro. Nie chce już trzeciej iui. Także umowie się do lekarza i niech mi wszystko wytłumaczy i powie na co mam się szykować. Tyle że z in vitro muszę poczekać do lipca co najmniej. Musi upłynąć 6 mc od ostatniej narkozy..... Ale będę miała czas się przygotować i uzbierać pieniążki..
natalix0
PowodzeniaWidzę,że coraz wiecej z nas robi krok w kierunku in vitroNa początku maja zaczynam swoja przygodę z tematem.
Powiem Wam szczerze,ze na poczatku zalowalam bardzo,ze musimy troche zaczekac ze stymulacją do punkcji jajnikow (M.akurat wyjeżdza w przewidywanym momencie pobrania jajek) ale teraz bardzo sie cieszę z takiego obrotu sprawy. Psychicznie odpoczywm po frustracji związanej z nieudanymi iuiSchowalam testy owulacyjne i nie wsluchuje sie w organizm. Trzymam kciuki za dwie kreski na testach każdej z Was!

Bubu19821
Ja tobie również życzę żeby iui się udała.. Odpoczniesz psychicznie i będziesz miała siłę do walkiAle i tak życzę Ci udanej drugiej iui!!!!

Bubu19821
Hihi brawo. Pewnie jesteś dumna z siebieJa się pochwalę jestem po pierwszym zastrzyku z menopuru
 ja jak pierwszy raz zrobiłam sobie zastrzyk to uwierz mi pekalam z dumy.  Ogólnie to bardzo się bałam. A mój M powiedział że lepiej sam by tego nie zrobił. On akurat umie robić zastrzyki. Ale ja musiałam sama to zrobić.
 ja jak pierwszy raz zrobiłam sobie zastrzyk to uwierz mi pekalam z dumy.  Ogólnie to bardzo się bałam. A mój M powiedział że lepiej sam by tego nie zrobił. On akurat umie robić zastrzyki. Ale ja musiałam sama to zrobić. reklama

natalix0
Brawo!Ja nie umiem robić sobie zastrzyków.... Wykorzystuje mamę, która jest pielęgniarkąJa się pochwalę jestem po pierwszym zastrzyku z menopuru

Podziel się: