reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie jestem po rozmowie z mężem i on woli podejść do in vitro. Nie chce już trzeciej iui. Także umowie się do lekarza i niech mi wszystko wytłumaczy i powie na co mam się szykować. Tyle że z in vitro muszę poczekać do lipca co najmniej. Musi upłynąć 6 mc od ostatniej narkozy..... Ale będę miała czas się przygotować i uzbierać pieniążki..
Zobaczysz jak czas szybko zleci:) Będzie chwila na pozbycie się negatywnych emocji.
Chciałabym baaardzo żeby in vitro było skuteczne...przeraża mnie trochę punkcja jajników i zgranie wszystkich terminów z pracą...ale co tam, będę martwiła się później. A teraz dziewczęta, zakładam buty i idę pobiegać, nic tak nie oczyszcza głowy jak wysiłek fizyczny!;) Miłej niedzieli Wam życzę:):):)

reklama
Zobaczysz jak czas szybko zleci:) Będzie chwila na pozbycie się negatywnych emocji.
Chciałabym baaardzo żeby in vitro było skuteczne...przeraża mnie trochę punkcja jajników i zgranie wszystkich terminów z pracą...ale co tam, będę martwiła się później. A teraz dziewczęta, zakładam buty i idę pobiegać, nic tak nie oczyszcza głowy jak wysiłek fizyczny!;) Miłej niedzieli Wam życzę:):):)
Jestem pełna nadzieji. Też lubię biegać. Ale na razie nie mogę..

hej dziewczyny u mnie pierwsza IUI również skutku nie przyniosła 13 dp, beta=0,31 czekam więc cierpliwie na @, a w między czasie jutro wybieram się do gina po stymulatory moich jajeczek i szykuję się do drugiego podejścia :)

...co do zastrzyków, to ja przed pierwszym ovitrelle byłam tak wystraszona, że oglądałam filmik instruktażowy na youtube jak go zrobić :D

hej dziewczyny u mnie pierwsza IUI również skutku nie przyniosła 13 dp, beta=0,31 czekam więc cierpliwie na @, a w między czasie jutro wybieram się do gina po stymulatory moich jajeczek i szykuję się do drugiego podejścia :)

...co do zastrzyków, to ja przed pierwszym ovitrelle byłam tak wystraszona, że oglądałam filmik instruktażowy na youtube jak go zrobić :D
Przykro mi....:( Głowa do góry i walczymy dalej!

reklama

Bardzo mi przykro. Trzymaj się. W końcu się uda.

Do góry