reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Andzelika ja też nie. Ubrać, wychować, to mnóstwo roboty. Moja córka ostatnio była zdziwiona, że można 5 mieć Ja mogę mieć góra jeszcze jedno jestem po 2cc. A co do mężów, jakoś też nie wyobrażam sobie innego.

reklama
No i gdzie ten minimalizm;) u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.

@kinga30 jak tak się staram o drugie dziecko i mi się nie udaje, a dowiedziałem się ze dawną moją sąsiadka ma lat 33 i jest z 14 w ciąży :szok:
:szok::szok:
To mieszkanie ojca:) dlatego napisałam, że ja swojej kuchni bym takiej nie chciała i salon też troche mniejszy.

14 razy w ciąży szacun. My 2 starania zaczynamy gdzieś od lipca/ sierpnia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelika ja też nie. Ubrać, wychować, to mnóstwo roboty. Moja córka ostatnio była zdziwiona, że można 5 mieć Ja mogę mieć góra jeszcze jedno jestem po 2cc. A co do mężów, jakoś też nie wyobrażam sobie innego.
Z tego co mi lekarz mówił na wizycie to przede mną była dziewczyna która będzie miała 5 cc:)
To mieszkanie ojca:) dlatego napisałam, że ja swojej kuchni bym takiej nie chciała i salon też troche mniejszy.

14 razy w ciąży szacun. My 2 starania zaczynamy gdzieś od lipca/ sierpnia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
jestem ciekawa co z tych dzieci wyrośnie o_O

O nie, już bym tak nie ryzykowala, ja mam świadomość, że już 3 cc to ryzyko jeszcze ja już mialam 4 razy znieczulenie w kręgosłup
Aha. Wiesz ja się w tym nie wyznaje. Mi jak teraz się uważając na pewno będę ograniczać cukier i tłuszcz żeby urodzić sn. Może będzie mniejsze dziecko:oops:

Aha. Wiesz ja się w tym nie wyznaje. Mi jak teraz się uważając na pewno będę ograniczać cukier i tłuszcz żeby urodzić sn. Może będzie mniejsze dziecko:oops:
A jakie duże miałaś? No ja musiałam mieć cc.Jestem po 2 operacjach na kolano dlatego już 4 znieczulenia w kręgosłup, 2 razy do operacji i 2 do cc

reklama
Do góry