reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hey.
Przygarniecie człowieka? [emoji6]
Tak w skrócie... syn lat 10 ,od lat wielu starania o drugie .... kiepskie nasienie,po suplementacji i kuracji clo morfologia nie zbyt dobra a w dodatku w dużej ilości wady główki u plemniorów .. udawało się zajść ale tylko na chwilę no i zaliczylam też ciążę pozamaciczna ... w każdym razie u mnie wszystko jest książkowe,w styczniu miałam laparoskopie zwiadowczą z hromotubacja- jest idealnie ... teraz cykl na luzie a w maju podchodzimy do pierwszej iui ... lekarze wierzą w powodzenie po selekcji żołnierzy - zobaczymy [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Też przytafila mi się CP :( ale walczę dalej

reklama
Ja to się zastanawiam jak mój organizm zniesie długi protokół. Szkoda że tak wyszło, po cichu miałam nadzieję, że iui się odbędzie...

Gosia a widzisz co Lekarz to inaczej... eh ...

Już po ?

Fakt męczący psychicznie jest cały proces starania [emoji58] ja to już się zastanawialam czy nie mam jakiegoś załamania nerwowego albo co ....

Meg a miałaś laparo ? Czy chemia usuwali ?

Gosia a widzisz co Lekarz to inaczej... eh ...

Już po ?

Fakt męczący psychicznie jest cały proces starania [emoji58] ja to już się zastanawialam czy nie mam jakiegoś załamania nerwowego albo co ....

Meg a miałaś laparo ? Czy chemia usuwali ?

Miałam w styczniu laparoskopie i dziś czekam na wyniki bety. W CP zaszłam przy drugiej iui :( a jak u ciebie?

Miałam w styczniu laparoskopie i dziś czekam na wyniki bety. W CP zaszłam przy drugiej iui :( a jak u ciebie?
Czyli teraz jesteś po kolejnej iui?
Oby było wszystko ok !

Ja w cp zaszlam w cyklu przy stymulacji clo ... laparoskopowo usuwali cp bo pękł jajowod ... a było to w grudniu 2015 ...teraz w styczniu sprawdzali i nie znalezli nic - wszystko książkowe...

Czyli teraz jesteś po kolejnej iui?
Oby było wszystko ok !

Ja w cp zaszlam w cyklu przy stymulacji clo ... laparoskopowo usuwali cp bo pękł jajowod ... a było to w grudniu 2015 ...teraz w styczniu sprawdzali i nie znalezli nic - wszystko książkowe...

Jestem po trzeciej i pewnie ostatniej iui. Jak się nie uda to będziemy zbierać na in vitro. A czy.lekarz mówił że może sie u was sytuacja powtórzyć? Mi powiedzial że prawdopodobnienstwo jest jeden do czternastu :( ale i tak zaryzykowalismy. Pęcherzyki miałam po obu stronach. Jajowody mam zachowane. Szczerze to liczę na cud. Tak bym chciała żeby się udało. Bo już jestem tym wszystkim bardzo zmęczona i cierpi na tym moje małżeństwo

Jestem po trzeciej i pewnie ostatniej iui. Jak się nie uda to będziemy zbierać na in vitro. A czy.lekarz mówił że może sie u was sytuacja powtórzyć? Mi powiedzial że prawdopodobnienstwo jest jeden do czternastu :( ale i tak zaryzykowalismy. Pęcherzyki miałam po obu stronach. Jajowody mam zachowane. Szczerze to liczę na cud. Tak bym chciała żeby się udało. Bo już jestem tym wszystkim bardzo zmęczona i cierpi na tym moje małżeństwo
U mnie mówią że cp to poprostu mój pech- ja to chyba przyciągam [emoji6] ...uprzedzaja mnie oczywiście za każdym razem ,że ryzyko kolejnej wzrosło... wiesz ja fizycznie się nie boję niczego (po za bólem zębów [emoji6]) mój organizm da radę... gorzej psychicznie to dzis nie jetem.w stanie wybaczyć sobie tego że to mój organizm nie dał rady zawiódł... a przez to wszystko walczę oczywiście ale straciłam wiele ,przede wszystkim pewność siebie,wiarę w to że będzie dobrze ,zaniedbalam to co dookoła itp itd .... i tak na prawdę na dzień dzisiejszy wydaje mi się że ciąża jest dla mnie czymś abstrakcyjnym ... po kręcone to wszystko ...

U mnie mówią że cp to poprostu mój pech- ja to chyba przyciągam [emoji6] ...uprzedzaja mnie oczywiście za każdym razem ,że ryzyko kolejnej wzrosło... wiesz ja fizycznie się nie boję niczego (po za bólem zębów [emoji6]) mój organizm da radę... gorzej psychicznie to dzis nie jetem.w stanie wybaczyć sobie tego że to mój organizm nie dał rady zawiódł... a przez to wszystko walczę oczywiście ale straciłam wiele ,przede wszystkim pewność siebie,wiarę w to że będzie dobrze ,zaniedbalam to co dookoła itp itd .... i tak na prawdę na dzień dzisiejszy wydaje mi się że ciąża jest dla mnie czymś abstrakcyjnym ... po kręcone to wszystko ...

Wiem. Mam podobne odczucia. Ale wieże że się uda :) co mi innego pozostaje

reklama
Do góry